Site Logo

Klasman Gözlemcİlere Semİner Verİldİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Gözlemci ve Temsilciler Kurulu tarafından yeni sezon öncesinde klasman gözlemcilere Adıyaman'da seminer verildi.
 
Adıyaman Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği ??ubesi'nde düzenlenen seminere Adıyaman, Kahramanmaraş, ??anlıurfa, Malatya, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Elazığ, ??ırnak, Tunceli ve Batman illerinden toplam 35 gözlemci katıldı. Gözlemci ve Temsilciler Kurulu 8. Bölge Sorumlusu Dursun Cumali Sucu tarafından verilen seminerde yeni sezonda uygulanacak talimatlar ve kurallar hakkında klasman gözlemcilerine bilgiler verildi. Adıyaman'da büyük bir ilgi gördüklerini belirten Sucu, "2006-2007 futbol sezonu öncesi klasman gözlemcilerine yeni sezonda uygulanacak yeni talimatlar hakkında bilgi veriyoruz. Gözlemci arkadaşlarımıza ayrıca değişen oyun kurallarını anlatacağız" diye konuştu.

Semineri ziyaret eden Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan ise bu tür toplantıların Adıyaman'da yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Türkiye Futbol Federasyonu Gözlemci ve Temsilciler Kurulu tarafından sezon öncesi klasman gözlemcileri seminerinin ilimizde yapılması bizleri gerçekten sevindirmiştir. Ben de yıllarca spor yaptım ve kendimi sizin içinizden biri gibi görüyorum. Her yıl belediyemiz bünyesinde açılan yaz spor okullarında yüzlerce öğrencimizi yetiştiriyoruz. Amacımız sporun dostluk barış ve kardeşlik olduğunu çocuklarımıza öğretmektir. Sportif bütün faaliyetlere desteklerimiz devam edecek" dedi.

iha