Site Logo

KMS 2-1 Gazİantep (PAF)

Sezona 2’de 2 yaparak başlayan K.Maraşspor’da oyuncular ve teknik heyet çok sevinçli. Kulüp başkanı ve yöneticiler bu başlangıçtan çok memnunlar. K.Maraşspor PAF takımı haftaya Cumartesi günü deplasmana gideceği Adana Demirspor maçının hazırlıklarına Pazartesi başlıyor.

Maçın özeti:
Cumartesi günü 12 Şubat Stadında oynanan karşılaşmaya K.Maraşspor’umuz iyi başlayamadı. Gaziantepspor devamlı sağ ve sol kanatlardan ortalarla gol bulmaya çalıştılar, ama başaramadılar. Maçın 35. dakikasında ani atağa kalkan K.Maraşsspor Serhat’ın mükemmel pasını iyi değerlendiren 10 numaralı Sefa Durmuş takımına penaltı kazandırdı. Penaltıyı gole çeviren Sefa K.Maraşspor’umuzu Gaziantepspor karşısında 1-0 öne geçirdi. Böylece maçın ilk yarısı K.Maraşspor’un 1-0 üstünlüğüyle bitti.

Maçın ikinci yarısına çok hızlı başlayan takımımız, rakibine fırsat vermesi sonucu 1-1’lik beraberliği buldu. İkinci yarının ortalarında maç karşılıklı ataklarla geçerken, 83. dakikada kaptan Alihan’ın attığı gol ile galibiyeti yakaladık. Maçın son dakikalarında Gaziantepspor’un 11 numaralı oyuncusu Cengiz rakibine tekme attı ve hakem tarafından kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Maç Kahramanmaraşspor’umuzun 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

İlk onbir:
1- Ömer Kaman
2- Mustafa Çulha
3- Mustafa Oğuz
4- Yavuz Güneş
5- Ahmet Büyükköse
6- Taha Berk Okyaz
7- Alihan Kantemur
8- Serhat Mermer
9- Gökmen Gül
10- Sefa Durmuş
11- Emre Can Karakız

Yedekler:
12- Ahmet Üçgün
13- Emre Nasır
14- Celal Erden
15- Veysel Çokyiğit
16- İlker Akkaya
17- Ferhat Çaylı
18- İlyas Ekiz

Goller:
35’ Sefa, 83’ Alihan (Kahramanmaraşspor)
50’ (Gaziantepspor)

Oyuncu değişiklikleri:
40’ Serhat çıktı, Emre Nasır girdi
60’ Gökmen çıktı, Celal girdi
80’ Sefa çıktı, İlker girdi

Sarı kartlar: Takımımız bu maç sarı kart görmedi.
Kırmızı kartlar: 89’ Cengiz (Gaziantepspor)