Site Logo

MaraŞ'ta Şİfo Mehmet seslerİ yükselİyor

Kahramanmaraşspor'da teknik direktör arayışı sürüyor..

Kahramanmaraşspor Kulübü yönetimi, Türk vatandaşlığına geçme işlemleri tamamlanmadığı için teknik direktörlük görevini bırakmak zorunda kalan Gigi Multescu'nin yerine yeni bir teknik direktör arayışına girdi.

Kulüp yönetimi, Türk vatandaşlığına geçme işlemleri tamamlanmadığı için teknik direktörlük görevini bırakmak zorunda kalan Gigi Multescu'nin yerine yeni bir teknik direktör arayışına girdi.

Kırmızı-beyazlı ekibin, eski futbolcusu ve Beşiktaş'ın milli futbolcusu Mehmet Özdilek (Şifo Mehmet) ile de teması sürüyor.

Kulüp başkanı Hanefi Mahçiçek, yaptığı açıklamada, teknik direktörlük sorununun bir hafta içerisinde çözüme kavuşturulacağını, bu konuda, bir ay önce Kahramanmaraş'a gelerek takıma moral desteği veren Mehmet Özdelik ile de temasa geçtiklerini ifade etti.

Milli futbolcu Mehmet Özdilek'i Türk futboluna Kahramanmaraşspor'un kazandırdığını hatırlatan Mahçiçek, şu bilgileri verdi:
''Mehmet Özdilek, spor yaşamında hiçbir zaman Kahramanmaraş ile bağlarını koparmadı. Teknik direktörlüğü konusunda kendisi ile görüşmelerde bulunuyoruz. Özdilek'in düşüncesine göre hareket edeceğiz, yeni hoca konusunda daha fazla beklemeye tahammülümüz yok, konuyu bir hafta içerisinde çözüme kavuşturacağız.''

Mahçiçek, deplasmanda Şanlıurfaspor'dan 1 puan almalarının önemli bir başarı olduğunu, teknik direktörlük sorununu çözdükleri zaman zirve yarışında daha da başarılı olacaklarına inandığını kaydetti.