Site Logo

AltIn deĞerİnde bİr puan aldIk

Antrenörümüz Ahmet Bayrakçı, Şanlıurfaspor maçında berabere kalarak altın değerinde bir puan aldıklarını söyledi.

Ahmet Bayrakçı yaptığı açıklamada, maçın Siverek'te çok kötü bir zeminde oynandığını, çok zorlu bir döneme gelen Şanlıurfaspor maçında iyi mücadele ederek, 1 puan almayı başardıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Bayrakçı, 3 gün önce teknik direktörleri Gigi Multescu'nun Türk vatandaşlığına geçme işlemi tamamlanmadığı için iki yardımcısı ile birlikte görevi bıraktığına dikkat çekerek, zor bir dönemden geçen Kahramanmaraşspor'un aldığı 1 puanın daha da önemli ve anlamlı olduğunu ifade etti.

Teknik kadronun bir bölümünün görevi bırakması nedeniyle Şanlıurfaspor maçında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını dile getiren Bayrakçı, şöyle konuştu:
''Şanlıurfaspor güçlü bir takım. Maç, Siverek ilçesinde oynandığı için zemin de çok kötüydü. Yaşadığımız olumsuzluklara karşın maça iyi başlayan tarafa olduk ve 90 dakika boyunca çok iyi mücadele ettik. Maç boyunca 3-4 net gol pozisyonu bulduk. Bu zorlu maçtan 3 puanla da dönebilirdik, ama olmadı. Ama deplasmanda alınan 1 puanın da kazanç olduğunu düşünüyoruz.''

Bayrakçı, Şanlıurfaspor maçı sonrasında futbolculara Pazar gününe kadar izin verdiklerini, en kısa zamanda teknik direktör sorununu da çözüme kavuşturacaklarını sözlerine ekledi.