Site Logo

Multescu: ''İhtİyacImIz vardI''

Kahramanmaraşspor'da, Adıyamanspor karşısında alınan galibiyet yüzlerin gülmesine yol açarken, teknik direktör Gigi Multescu, ''Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı'' dedi.

Multescu, yaptığı açıklamada, Adıyamanspor maçında aldıkları galibiyetle zirve yarışında önemli bir avantaj elde ettiklerini belirterek, ''Adıyaman maçı bizim için kolay olmadı. Ama 90 dakika sonunda 3 puan almasını bildik. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı'' diye konuştu.

Karşılaşmanın ilk dakikasında 1-0 öne geçerek büyük moral bulduklarını ifade eden Multescu, ancak Adıyamanspor'un golüne engel olamadıklarını ve ilk devreyi berabere kapattıklarını hatırlattı. ''İkinci yarıda daha atak futbol oynayarak pozisyonlar bulduk ve galibiyet golünü attık'' diyen Multescu, maçın sonlarına doğru skoru korumak için mücadele ettiklerini ve sahadan 3 puanla ayrıldıklarını söyledi.

Adıyamanspor karşısında alınan galibiyet ile puan cetvelinde 3. sıraya yükseldiklerini ifade eden Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Multescu, hedeflerinin zirveye oynamak olduğunu, ancak bazı oyuncuların fizik olarak hazır olmamasından dolayı sıkıntı yaşadıklarını, buna rağmen giderek toparlandıklarını belirtti. Multescu, biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu söylerken, şöyle konuştu: ''Perşembe günü oynayacağımız Şanlıurfaspor maçından sonraki 9 günlük arayı en iyi şekilde değerlendirmeyi ve sıkıntılarımızı çözmeyi düşünüyoruz. Hedefimiz puan cetvelinde daha yukarıya çıkmak.''