Site Logo

Gaskİspor'da hazIrlIklar sürüyor

GASKİSpor kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürürken, Adıyamanspor karşısında aldığı 3 puanlık moralle Kahramanmaraşspor maçından da puan almak istiyor.

Mavi-beyazlı ekibin teknik direktörü Faik Demir yaptığı açıklamada, ligin kendileri için yeni başladığını belirterek, "Adıyamanspor karşısında alınan 3 puanın ardından takımda moraller en üst seviyeye çıkmış durumda. İlk 2 hafta kaybedilen puanları unuttuk. Bu iyi moralle Kahramanmaraşspor deplasmanında da mutlak puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Kahramanmaraşspor elbette güçlü bir takım. Biz bunun hesaplarını yaparak kendimizi hazırlıyoruz. 4 gündür devam eden çalışmalarımız Cumartesi günü son bulacak ve maç saatini bekleyeceğiz" dedi

Demir, yükselişin devamlılık olması gerektiğini de ifade ederek, "Takımımız güçlü bir kadrodan oluşuyor. Bu kadroyu en iyi şekilde kullanarak galibiyet serisinin devamını getirmek istiyoruz. Zaten devamlılık olmadığı sürece başarmanız imkansız. Bu nedenle Kahramarmaraşspor maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Devamlılık için bu maçtan mutlaka puan çıkarmamız gerekiyor. Takımda daha önce sakat olan Bünyamin, Ersin, Bayram ve Mustafa Öner'in sakatlıkları da geçti. Kadroya dahil olacak bu futbolcularla iyi bir futbol sergileyeceğimize inanıyorum" diye konuştu.