Site Logo

Son gün transferİmİz : Selçuk HIzarcI !

Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Genel Kaptan Raşit Gümüşer, transfer döneminin son gününde önemli bir futbolcuyu kadrolarına dahil ettiklerini ifade etti. Defans, orta saha ve forvet transferi gerçekleştirerek takımın eksikliklerini tamamladıklarını vurgulayan Gümüşer, "Hedefimiz grubu birinci tamamlamak. Bunun için de elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Geçen yıla oranla takımı baştan aşağı yeniledik. İlk haftalarda belki uyum sorunu ortaya çıkmış olabilir, ancak 1 haftalık arayı çok iyi değerlendirdik. Şu anda takımda çok güzel bir ortam var" dedi.

Hafta sonu oynayacakları Gaskispor maçına tam kadro hazırlandıklarını belirten Gümüşer, seyircinin desteğiyle 3 puanı alan tarafın kendileri olacağını söyledi. Üst üste alacakları galibiyetlerle iyi bir çıkış yakalamayı hedeflediklerini ifade eden Gümüşer, özlenen ve beklenen Kahramanmaraşspor'u bu sezon herkesin göreceğini söyledi.

Golcü futbolcu Selçuk Hızarcı ise, başarılı olmak için Kahramanmaraşspor'u tercih ettiğini kaydederek, "Gerçekten burada tesis ve altyapı olarak çok güzel bir ortam var. İnşaallah diğer futbolcu arkadaşlarımla birlikte Kahramanmaraşspor'u layık olduğu yere taşıyacağız" dedi. Konuşmaların ardından Selçuk Hızarcı, kendisini 1 yıllığına Kahramanmaraşsporlu yapan sözleşmeye imza attı.