Site Logo

TakImImIz Gücüne güç kattI (2 TRaNSFeR!!!)

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, Çanakkale Dardanelspor'dan Nedim Köseoğlu ve Erdal Akyürek ile 1'er yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde açıklamalarda bulunan Genel Kaptan Raşit Gümüşer, güçlü bir takım oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, yeni transferlerin takıma önemli katkı sağlayacağına inandığını söyledi. Geçtiğimiz yıllarda Kahramanmaraşspor'un şansız maçlar çıkardığını vurgulayan Gümüşer, "Şehirde futbola karşı büyük bir istek var. Bütün taraftarlarımızın takımlarını Süper Lig'de görmek  istiyor. Bunun için de yönetim olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" dedi. 


İlk 3 karşılaşmada 4 puan aldıklarını ve oynanan futboldan gayet memnun olduklarını ifade eden Gümüşer, "Bu yıl maçlar çekişmeli geçiyor. Takımların güçleri hemen hemen birbirine çok yakın. Mücadeleyi bırakmayan takımların mutlu sona ulaşacağını düşünüyoruz. Bundan dolayıdır ki yılmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu. Önümüzdeki hafta GASKİSpor'u ağırlayacaklarını belirten Gümüşer, kendi seyircileri önünde 3 puan alacaklarına inançlarının tam olduğunu ifade etti.

Çanakkale Dardanelspor'dan transfer edilen Nedim Köseoğlu ise, "Kahramanmaraş'a başarılı olmaya geldim. Önceki yıllarda Kahramanmaraş'ı yakından takip ediyordum. Başarıyı yakalamaya çalışan bir yönetim var. Seyircimizin de desteği ile bu başarıyı yakalayacağız" diye konuştu.

Kahramanmaraşspor'da olmaktan çok mutlu olduğunu kaydeden Erdal Akyürek de, transferinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Köseoğlu ve Akyürek, kendilerini Kahramanmaraşsporlu yapan imzayı attı.