Site Logo

Pazar günü maça ücretsİz otobüsler kalkIyor!

Kahramanmaraş Belediyesinin verdiği anonsa göre Kahraman kentimizin 7 farklı noktasından Pazar günü Hanefi Mahçiçek Stadına ücretsiz otobüsler kalkacak.
Saat 17.00'da başlayacak olan Kahramanmaraşspor Ş.Urfa Belediyespor maçında eski efsanevi futbolcumuz Şifo Mehmet'te seyredecek. Bu karşılaşmada yeni hocamız Gigi Multescu ve ekibi ve yepyeni kadromuz ilk defa Kahramanmaraşspor Taraftarları önüne çıkacak.

İşte stada saat 14.30'da sahaya ücretsiz otobüs kalkacak noktalar:
Doğukent
Binevler
Batıpark
Belediye önü
Yimpaş önü
SSK önü
...

Transferlerde Tam Gaz!
Öte yandan Yönetim Kurulu transfer çalışmalarına devam ediyor. Gerekli takviyelerin yapılacağı belirtildi. Bir çok oyuncu ile görüşülürken, bunlardan takıma faydalı olacak 3-5 futbolcu daha takıma kazandıracaklarını belirttiler. Yalnız en son yeni gelen oyuncular ve alınacak oyuncularla takımızın uyum sürecini en iyi şekilde atlatması gerekiyor. Bu dönemde seyircimize büyük görev düşüyor. Şuan ki oynayacağımız maçlar çok zor maçlar ve bir o kadar önemli maçlar. Seyircmiz bu haftalarda takıma sahip çıkar destek olursa, ileriki günler çok daha iyi olacak. Çok güzel günler bizi bekliyor. Bunun ışıltısını tüm K.Maraşlılar'ın yüreğinde hissetmesi ve inanması için Pazar günü tüm taraftarlarımızın takımımıza destek olmaya bekliyoruz. Lütfen eleştirmeye yermeye değil, sahip çıkmaya gelin. İyisi ile kötusu ile K.Maraşspor şehrimizin değeridir. K.Maraşspor ne bir şahsın ne de bir kurumundur. K.Maraşspor BİZİMDİR! İnanarak gelin, güzel bir maç izleyin. İnanarak geldiğiniz zaman kendi benliğinizi K.Maraşspor'da bulacaksınız. Bu takım K.Maraşlılar'ın ruhunu taşımalı.

YÖNETİMİYLE HOCASIYLA FUTBOLCUSUYLA BÜYÜK TARAFTARIYLA YİNE YENİDEN YOLLARA DÜŞME VAKTİR.-