Site Logo

GeçmİŞ olsun Muharrem...

KahramanMarasSpor.org ve Kahramanmaraşspor'lu taraftarlar olarak Muharrem için Allah'tan acil şifalar dileriz. Temennimiz inşallah en kısa sürede iyileşmesi...
___________________________
Detaylı haber (AA):
Muharrem'in futbol hayatı bitti

Hatayspor ile oynanan maçta kalp krizi geçiren Tarsus İdmanyurdu'nun golcü futbolcusu Muharrem Aydın'ın yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Futbol hayatının bittiği bildirilen futbolcunun bypass ameliyatı olacağı belirtildi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Tarsus idmanyurdu Basın Sözcüsü Mehmet Ersayoğlu, "Muharrem Aydın, Hatayspor ile oynadığımız maçın 52. dakikasında kulübeye gelip rahatsızlandığını belirterek teknik heyetten değiştirilmesini istedi. Bunun üzerine Muharrem, oyundan alındı. Maçtan sonra Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Kardiyoloji Servisi'nde muayene ettirilen sporcumuzun maç sırasında kalp krizi geçirdiği anlaşıldı ve o günden beri yoğun bakımda tedavi altına alındı. Doktorların yaptığı toplantı sonucu Muharrem'e bypass ameliyatı yapılmasına karar verildi" diye konuştu.

Ersayoğlu, sezon öncesi kadrodaki tüm futbolcuların Tarsus Devlet Hastanesi Kardiyoloji Servisi'nde Eforlu test, EKG ve EKO testlerinden geçirildiğini, herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadığını kaydetti.

Yoğun bakımda bulunan Muharrem Aydın'ın artık sahalara dönemeyeceğini belirten Ersayoğlu, "Genç sporcumuza acil şifalar diliyoruz ve bu talihsiz olaya hepimiz çok üzülüyoruz" dedi.