Site Logo

K.MaraŞspor transfere doymuyor!

Yönetimini güçlendiren K.Maraşspor, transfer çalışmalarına hız verdi.

Teknik ekibin isteği doğrultusunda takımın eksik yerlerine kaliteli isimler ile takviye yapan takımımız son olarak A.Demirspor'dan forvet oyuncu Veysi ÖZ  ve Çanakakale Dardanelspor'dan stoper Erdal AKYÜREK transfer ederek kadrosunu güçlendirdi. Her iki oyuncuda bugün kendilerini K.Maraşspor'a bağlayan imzalarını attıktan sonra ayaklarının tozu ile idmana katılarak çift kalede yer aldılar.

Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden yönetim kurulu 5-6 oyuncu ile görüşme halinde olduklarını belirterek, şampiyonluk için hiç bi fedakarlıktan kaçınmayacaklarını ve takımımızda eksik gördükleri bölgelere gerekli takviyelerin hocalarımızın isteği doğrultusunda yapılacağını beyan ettiler.

 

VEYSİ ÖZ
1985 Doğumlu genç oyuncu Elazığsporda da profesyonel oldukdan sonra İzmirspor forması giydigi 2004 -2005 sezonu attgı 16 gol ile dikkatleri üzerine çekti U-20Gençli takımı ile 5 karşılaşmaya çıktı en son A.Demirspora transfer olan oyuncu Geçtiğimiz sezon fazla şans bulamadı.

Maç Kategorisi Toplam Maç Toplam Gol
Türkiye Kupası 1 0
Turkcell Süper Lig 3 0
TFF 2. Lig 67 26
PAF Ligi 56 14
Özel Turnuva ve Kupalar 1 0
Özel Maçlar 3 0

 

ERDAL AKYÜREK
1982 doğumlu oyuncu Mezitli sporda futbol hayatına başlarken Dardenelsporda proösyönel olarak 2002 den bu yana forma giydi geçtiğimiz sezon Mersin İdman yurdun da kiralık olarak görev yapan Erdal 24 karşılaşmada görev aldı.

Maç Kategorisi Toplam Maç Toplam Gol
Türkiye Kupası 2 0
TFF 2. Lig 30 1
TFF 1. Lig 60 4


K.Maraşspor Pazar günü saat 17.00'de karşılaşacağı Ş.Urfa Belediye maçı hazırlıklarını yoğun bi şekilde sürdüyor.karşılaşmayı izlemek ve K.Maraşspor destek olmak amacı ile ŞİFO MEHMET inde izleyeceği belirtildi.MUtlak galibiyet isteyen yönetim teknik ekip en iyi şekilde bu karşılaşmaya hazırlandıklaırnı belırttıler Bu güne kadar 20 ye yakın oyunuc tranfer eden ekibizmide bu uyum sürecini aşana kadar taraftarıızn takımımıza herzamankinden çok sahip çıkması gerekiyor. Takımda cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor geçtiğimiz hafta sakatlıkları buluan oyuncuların kadroda yer alableceklerı öğrenildi.

HABER: AHMET ŞENEL