Site Logo

Multescu'dan Taraftara ÇaĞrI!

Teknik direktörümüz Gigi Multescu, Şanlıurfa Belediyespor ile oynayacakları maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.
Multescu, yaptığı açıklamada, sezonun ilk maçında deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor'a yenildiklerini, sezona iyi başlayamadıklarını belirtti.

İlk maçta aldıkları yenilgiyi unuttuklarını ve Şanlıurfa Belediyespor ile sahalarında oynayacakları maça hazırlandıklarını ifade eden Multescu, ''Şanlıurfa Belediyespor ile oynayacağımız maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor, bunun bilincindeyiz'' dedi.

Şanlıurfa Belediyespor maçında taraftarlarıyla buluşacaklarını ve bu maçın bitiminde taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatmak istediklerini ifade eden Multescu, sözlerini şöyle sürdürdü:
''İlk maçımızda iyi futbol oynamamıza karşın sahadan istediğimiz skorla ayrılamadık. Ama futbolda yenilmek de var. Yeni futbolculardan kurulu bir takım olmamız nedeniyle uyum sorunu yaşıyoruz. Bu sorunu bir an önce aşmaya ve başarılı olmaya mecburuz, bunu başarmaya çalışıyoruz. Eksiklerimiz de olsa yanlışlarımız da olsa Şanlıurfa Belediyespor'u yenmek için mücadele edeceğiz. Taraftarımızdan bu maçta yanımızda olmalarını ve bize destek vermelerini bekliyoruz.''

Şanlıurfa Belediyespor maçı öncesinde Kahramanmaraşspor'da sakat ya da cezalı futbolcu olmadığı öğrenildi.