Site Logo

Multescu: ''BazI futbolcular hazIr deĞİl''

TFF İkinci Lig 5. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Gigi Multescu, Diyarbakır Belediyesi DİSKİ Spor'a 2-0 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada bazı futbolcuların lige henüz hazır olmadığını gördüğünü belirtti.

Multescu, yaptığı açıklamada, ilk maçlarında deplasmanda Diyarbakır Belediyesi DİSKİ Spor'a 2-0 yenilerek sezona kötü başladıklarını belirtti. Karşılaşmada yeni futbolculardan kurulu bir takım olmanın sıkıntısını yaşadıklarına dikkati çeken Multescu, futbolcularının ilk kez gece maçı oynadıklarını ifade etti.

Multescu, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Maçın ilk 15 dakikasında oyunun kontrolü bizdeydi ve birkaç gol pozisyonu bulduk. Bu pozisyonların birinde topumuz direkten döndü. Ayrıca futbolcumuz Hakan Demir'in daha maçın 5. dakikasında sakatlanmasından da olumsuz etkilendik. Buna rağmen gol bulmaya çalıştık, gol aradığımız dakikalarda bir ölü toptan ve 35 metre mesafeden gol yedik. İlk yarıyı 1-0 yenik kapadık ve ikinci yarı skoru eşitlemeye çalıştık. Gol atmayı başaramadık, rakibimiz bir gol daha kazanınca sahadan 2-0 yenik ayrıldık.''

Multescu, takımına güvendiğini ve başarılı olacağına inandığını vurgulayarak, Kahramanmaraşspor'un başarı için taraftarlarının sabrına ve desteğine ihtiyacı olduğunu bildirdi. Multescu, ikinci maçlarını hafta sonunda Şanlıurfa Belediyespor ile oynayacaklarını anımsatarak, kendi sahalarında oynayacakları bu maçın hazırlıklarına başladıklarını kaydetti.