Site Logo

DİSKİ Spor'u yenerek galİbİyetle baŞlamak İstİyoruz

TFF 2. Lig 5. Klasman Grubu'nda yer alan K.Maraşspor'un teknik direktörü Gigi Multescu, ''Deplasmanda karşılaşacağımız DİSKİspor'u yenerek, sezona galibiyetle başlamak istiyoruz'' dedi.

Multescu, yaptığı açıklamada, yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen bir takım olarak, DİSKİspor maçına mutlak galibiyet için hazırlandıklarını ifade etti.

DİSKİspor maçı için hazırlıkların akşam saatlerinde yapıldığına dikkat çeken Multescu, ''DİSKİspor maçı pazar günü saat 20.00'de yapılacağı için biz de hazırlıklarımızı akşam saatlerinde yapıyoruz. Futbolcularımız yoğun bir çalışma içerisinde'' diye konuştu.

Kahramanmaraşspor'un, şu anda lige tam olarak hazır olmadığına işaret eden Multescu, şöyle devam etti:
''Ancak, bizim için ilk maç çok önemli. Onun için, deplasmanda karşılaşacağımız DİSKİspor maçını kazanarak, 3 puan almak istiyoruz. Lige iyi bir giriş yapmak için de ilk maçlar çok önemlidir. Bir noktada kadroyu yeniden oluşturduk. Yeni futbolcular çok, bunların bir kısmı henüz tam olarak takıma uyum sağlayamadı. Ama, mücadele eden ve koşan bir ekip oluşturduk. Ben inanıyorum ki çok güzel oynayacaklar ve DİSKİspor maçını kazanan taraf olacağız. Maçın gece oynanması da bizim için bir avantaj. Çünkü, Diyarbakır'da havalar çok sıcak.''

Bu arada, yönetimin anlaştığı Ediz ile Sadık'ın 1-2 gün içerisinde Kahramanmaraş'a gelerek takımdaki yerlerini alacakları öğrenildi.