Site Logo

K.MaraŞspor Göz KamaŞtIrIyor..

K.Maraşspor Pazar günü saat 20.00'da Diyarbakır Atatürk Stadyumunda Diyarbakır B.B. DİSKİ ile yapacağı karşılaşma öncesi hazırlıklarına günde çift idman yaparak sürdürüyor. Dün yapılan çift kalede oyuncularımızın oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Yapılan yeni transferlerle çok geniş ve kaliteli bir kadroya sahip olan takımımız her mevkide yapılan tatlı sert rekabetle mücadele sonucunu oyuncularımızın üst düzey performans sergiledikleri, hocalarımızın yaptı program neticesinde çok iyi geçen bi kamp sonrası takımın fizik kondisyon olarak çok üst seviyede olduğu belirtildi.
3. Dever halinde yapılan çift kalede Teknik Patron sık sık oyuncuları uyarark ne yapmaları gerektiği konusunda talimatlar verdi.K.Maraşspor sever bu sene çok koşan tempou ve surekli kazanma hücum anlayışı içerisinde olan bi takım izleyecekler.
Takımda hafif sakatlıkları bulunna Genç oyunuc Müjdat kaleci Okan idmana katılmazken Mustafa AKSOY düz koşu yaptı.Transferleri yeni gerçekleşen Trabzon sporda EDİZ ve Kırşehirden SADIK en kısa zamanda takımla çalışmalara başlayacaklar.
 

Takımıızn Yeni transferleri ALTAY dan gelen  genç oyuncu Müjdat ERTOP sorulaırmız yanıtladı .48 kez U -15-16-17 gENÇ milli takımlarında görevalan Müjdat geçtiğimiz sezon öncesi Ajax ,Gençlerbirliği ve Konyasporun 300 bin doları bulan tranfer tekliflerine rağman kadrosunda tutan ALTAY spor genç oyuncuyu geçen sezon 2 lig ekibine kiralık olarak verdi.Başkanımız Hanifi MAHÇİÇEK in büyük gayretleri sonucu Müjdat bonservisi iel birlikte takımımıza kazandırıldı.


 
GENÇ oyuncu  " K.Maraşspor ve K.Maraş da olmakdan çok mutluyum K.Maraş çok güzel bir şehir.Klubun tesisleri ve takımda arkadaşlık çok ust seviyede.Geçtiğimiz sezonunun 2. yarısnda 2 ligde kiralık olarak 9 karşılaşma oynadım geçirdiğim bi sakatlık sonucu istediğim performansı segileyemedim.K.Maraşspor geçtiğimiz seoznda kiralık olarka beni istedi kısmet bu sene imiş burda çok iy bir kamp dönemi geçirdim hocalarımızn da verdiği talimatlar doğrultusunda çok çalışarak kısa zamanda takımın değişmez bir oyuncusu olmak istiyorum.tekrar eski perfrmansıma ulaşarak K.Maraşın başarısı için ter dökeceğim.K.Maraşspora Şampiyonluk yaşamay geldim burda arkadaşlık ve uyum çok üst seviyede bunu başaracağımıza inanıyorum Hedefim çok çalışıpçok sevdiğim Milli formayı giymek Ümit Miilli ve sonrada A milli takımda görev almak istiyorum burada başarılı olacağıma inanıyorum."

Takımızın bir diğer transferi Tercübeli Okan sitemize verdiği demeçte:

"K.Maraşspor tanıdım saygı duyduğum bir camia burda olmak dan çok mutluyum uzun süre bu bölge takımlarında görev yaptım 5yıl A.Demirspor formaısnı giydim ve Şampiyonluk yaşadım K.Maraşspora da Şampiyonluk yaşamay geldim geçtiğimiz sezon 2 aylık bir Cizrespor maceram oldu.Bu sezon başı Diyarbakır DİSKİ ile sözleşme imzalamam rağmen kendi isteiğimle ordan ayrılarak K.Maraşspor takımına katıldım şuan takım olarak çok iyi drumdayız uyum sürecini en iyi şekilde geçırdık çok koşan kaliteli bir takımızmı var K.Maraşsproun bu seozn kalede sezon yaşamaycağını garantisini verebilirim size diğer kaleci arkadaşlarım Teoman ve İbrahimde çok iyi kalecileri hep birlikte K.Maraşsporu Şampiyon yapmak için çalışacağız.Yeni takım olmamız nedeni ile ilk karşılaşma biizm için çok önemli Diyarbakır DİSKİ de yaptıgı son transferlerel çok güzlü bir ekip ama çok iyi bir mücadele ortaya koyarak lige çok iyi başlamak istiyoruz.burda olmakdan çok mutluyum ve Şampiyonluk yaşayacağım inanıyorum.



K.Maraşspor geçtiğimiz sezoun önemli oyunuclarında Veli ,Paşa ,Serdar ,Ozan , Osman ,Mehmet DOĞAN ,Osman , Suat ,İbrahim gibi oyuncuları kadrosunda tutarken takıma yapılan yeni transferler ile çok güzçlü bir kadroya sahip oldu yapılan transferler Teknik Dİrektör Gigi Multescu isteği doğrultusunda oynayacağımz takım sistemine uygun oyuncular alarak  çok koşan mücadeleci yüksek tempoda oynayan ve sürekli hücümü düşünen bir takım oluşturdukalrını belirttıler.

YENİ TRANSFERLERİMİZ VE BİLGİLERİ

AD SOYAD  YAŞ  MEVKİİ  GELDİĞİ TAKIM  GEÇMİŞ BİLGİSİ
 Teoman AK  30  Kaleci  HATAYSPOR  Geçmiş Bilgi İçin Tıklayınız
 Okan KOPAN  31  Kaleci  CİZRESPOR  Geçmiş Bilgi İçin Tıklayınız
 Recep ATAŞBAŞ  29  Stoper  CİZRESPOR  Geçmiş Bilgi İçin Tıklayınız
 Serhat GÖKŞEN  27  Sol Bek  KIRŞEHİRSPOR  Geçmiş Bilgi İçin Tıklayınız
 Müjdat ERTOP  20  Orta Sol  ALTAY  Geçmiş Bilgi İçin Tıklayınız
 Abdülmüttalip ÇALIŞKAN  26  Sol Kanat  TURGUTLUSPOR  Geçmiş Bilgi İçin Tıklayınız
 İsmail Atalay BAYDUR  27  Orta Saha  MUĞLASPOR  Geçmiş Bilgi İçin Tıklayınız
 Mustafa AKSOY  28  Orta Saha  KIRŞEHİRSPOR  Geçmiş Bilgi İçin Tıklayınız
Sadık ARSLAN  25  Orta Saha  KIRŞEHİRSPOR  Geçmiş Bilgi İçin Tıklayınız
 Hakan DEMİR  32  Sağ Kanat  BAKÜ  Geçmiş Bilgi İçin Tıklayınız
 Ömer YAVUZ  26  FORVET  T.TELEKOM  Geçmiş Bilgi İçin Tıklayınız
 Murat İSMAİLOĞLU 27   FORVET  PAZARSPOR  Geçmiş Bilgi İçin Tıklayınız
 Faruk KARACA  27  FORVET  A.DEMİRSPOR  Geçmiş Bilgi İçin Tıklayınız
 Ediz KALYON  19  FORVET  TRABZONSPOR  Geçmiş Bilgi İçin Tıklayınız
 Osman KOCA  29  FORVET  VANSPOR  Geçmiş Bilgi İçin Tıklayınız
 Sezer GÜNER  35  Orta Saha  Y.BURDUR G.S.  Geçmiş Bilgi İçin Tıklayınız
         


 HABER :  www.KahramanMarasspor.org
               AHMET ŞENEL