Site Logo

KMS 1-2 Bozüyük

Nevşehir Kampını tamalayarak kente dönen takımımız Maçkolik Kupasında çeyrek finale kalması üzere tekrar dün Nevşehire giderek Maçkolik Kupası Çeyrek finalinde Bozuyük spor ile karşı karşıya geldi.
Kamp döneminde sakatlık nedeni ile hazılrık maçlarında yer almayan oyunuclara şans veren teknik ekbiz bu oyunucularmızıda değerlendirme fırsatı bulmuş oldular.Takımımzda yapılan transferler ile çok sayıda yetenikli oyuncuyu kadrosuna katan ekibiz uyum sürecini en iyi şekilde atlatark iyi bir takım olma yolunda ilerliyor.

Transfer çalışmlaraında devam eden yönetimimiz daha önce sözleşme imzalanan Hüseyin ve Emrullah la szleşmelerini fesh edileceği Sağ kanata çok tercübeli kaliteli bir oyuncu tranfer etmek uzere olduklarıı söyleyerek forvet bölgesinede Trabzonspordan genç bir oyuncuyu takıma kazandıracakalırı ögrenildi.

MAÇKOLİK KUPASI ÇEYREK FİNAL KARŞILAŞMASINDA

Karşılaşmaya daha hızlı başlayan Bozuyuk spor erken bulduğu golle bu avantajını korumaıı bildi ılk dakıklardan sonra özellikle ikinci yarı oyunu kontrolunu ele geçıren K.Maraşspor daha baskılı oynadıysada gol fırsatlarından yararlanamayınca bı kontr atak la kalesınde 2 . golu gördu 69 .dk Osman ile bulduğumuz gol sonucu değiştirmeye yetmedi.   

Hakemler : Volkan Çetinkaya, Emine Koçak, Adem Türkmen

BOZÜYÜKSPOR : Erman, Yusuf, Sezgin, Ozan, Tayfun, Erdal, Berk, Mehmet, Samet Çaylı, Samet Çetinbudak, Samet Gün

K.MARAŞSPOR : Okan, Mehmet, Serhat, Veli, Recep, İsmail, Ozan, Murat, Ömer, Serdar, Mustafa

Goller : Dk.15 Samet Gün, Dk.61 Mehmet (Bozüyükspor), Dk.69 Osman (K.Maraş)