Site Logo

K.MaraŞspor kampI tamamladI

Lig B 5. Grup'ta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor, 12 günlük Nevşehir kampını tamamlayarak, Kahramanmaraş'a döndü.

Yönetim tarafından, kamp sonrasında 1 gün izin verilen kırmızı-beyazlı futbolcular, 8 Ağustos tarihinden itibaren, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edecek.

Kulüp Basın Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, yaptığı açıklamada, Nevşehir kampının her yönü ile başarılı geçtiğini, Kahramanmaraşspor'un, büyük oranda yeni sezona hazır hale geldiğini ifade etti.

Kahramanmaraşspor'un, bu hafta sonu yapacağı sezon açılışı için hazırlıklara başladığını belirten Nalbantbaşı, şu bilgileri verdi: ''Kahramanmaraşspor, bir taraftan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, diğer taraftan da transfer arayışları devam ediyor. Özellikle, ihtiyacımız olan bir forvet, bir de santrafor için bazı futbolcularla görüşmelerde bulunuyoruz. Amacımız, bu hafta sonuna kadar transferi sona erdirmek. Bu arada hafta içinde yönetim ve teknik heyet olarak biraraya gelerek Kahramanmaraşspor'un son durumuna ilişkin olarak değerlendirme yapacağız.''