Site Logo

Mahçİçek Güven Tazeledİ

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Hanefi Mahçiçek, olağan kongrede yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. 78 üyenin oy kullandığı kongrede tek aday olan Mahçiçek, takımın hakkettiği seviyeye kısa sure içerisinde geleceğine inandığını belirterek destek istedi.


Belediye Spor Kompleksi Tesisleri'nde gerçekleştirilen kongreye 151 üyeden 78'i katıldı. Divan başkanlığını Akif Çaylıoğlu'nun yaptığı kongrede tek aday olarak seçime katılan Hanefi Mahçiçek, oybirliğiyle yeniden başkanlığa seçildi.

Seçim sonrası bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Hanefi Mahçiçek, yönetimi ikinci kez devraldıktan sonra kulübün mali sıkıntısını önemli ölçüde düzelttiklerini belirterek, "Gerçekten kulüp çok zor durumdaydı. Öyle ki lisans çıkarılamaz hale gelmişti. Şimdi ise mali olarak hesabında haciz olmayan, futbolcularına düzenli ödeme yapan nadir kulüplerden biri haline geldi" diye konuştu.

Kahramanmaraşspor'un futbol camiasında imaj ve prestij açısından iyi durumda bulunduğuna işaret eden Mahçiçek, "Çok şükür kulübümüzün her tarafta itibarı var, sözü geçer durumda. Futbol Federasyonu hesabında da borcu yok" dedi.

Hanefi Mahçiçek başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:
"Mehmet Gedemenli, Akif Çaylıoğlu, Ahmet Çetin Taşçı, Ali Ünsal, Ahmet Gaffar Akarca, Hacı Kral, Oğuzhan Cilve, Mustafa Gök, Mehmet Avşar, Murat Coşkun, Yavuz Nalbantbaşı, Arif Ağyar, M.Suat Değirmencioğlu ve Mustafa Duymaz"