Site Logo

NevŞehİr'de Ürgüp Cup heyecanI!

''Ürgüp Cup'' adıyla düzenlenen Lig (B)'den 20 takımın katıldığı futbol turnuvası, Nevşehir'de başladı.

B grubunda bulunan Kahramanmaraşspor'un ilk rakibi Arsinspor. Maç Salı günü saat 18.00'da Nevşehir Gazi Stadında oynanacak.
İkinci maçımız Perşembe günü yine 18.00'da Eyüpspor ile. Gruptaki son iki karşılaşmalarımız ise Cumartesi 18.00'da Bozüyükspor, Pazartesi günü (
16 Temmuz) 18.00'da İskenderun Demir Çelikspor'la.

Merkezi İstanbul'da bulunan Corner organizasyon firması tarafından düzenlenen Ürgüp Cup'a, Nevşehir Gazi Stadı'nda Hatayspor-Kırıkkalespor maçıyla ve Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu'nun yaptığı başlama vuruşuyla başlandı.

Sezon öncesi hazırlıklarını Nevşehir'de sürdüren Lig (B) ekipleri, İddaa listesinde de yer alan turnuva sayesinde yeni sezon öncesi yeni transferlerini tanıma ve takımlarını deneme şansına da sahip olacak.

Nevşehir ve çevresindeki Altınyıldız, Yıltok, Dedeman, Peri Towers ve Vera Kaymaklı otellerinde kamp yapan takımlar, yine bu otellere ait sahalarda da maç yapacak.

Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, 21 Temmuz Cumartesi gününe dek sürecek olan Ürgüp Cup'ın, bölgede spor turizminin gelişmesine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Turnuva maçlarının Gazi Stadı, 2 ve 3 nolu çim sahalar ile Ürgüp Stadı'nda oynanacağını ifade eden Hacımustafaoğlu, turnuva programının da belirlendiğini, turnuvanın İddaa şans oyunu kapsamında yapılmakta olduğunu dile getirdi.

Hacımustafaoğlu, turnuvanın Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Gençlik ve Spor Nevşehir İl Müdürlüğü ile Cornerspor firması işbirliğiyle gerçekleştirilmekte olduğunu vurguladı.