Site Logo

UyumayIn ! BaŞkana Maİl AtIyoruz...

Geçen günkü haberimize yoğun ilginiz için teşekkür ederiz.
Şimdi başkana ulaşmamızda ikinci adıma geçiyoruz arkadaşlar...

SAYIN BLD. BAŞKANIMIZ MUSTAFA POYRAZ
Sayın Başkanımız; 
  Şehrimizin tek profesyonel takımı olan Kahramanmaraş Spor’un taraftarlarıyız. Bildiğimiz gibi takımımız yıllardır Süper Lig hasreti çekmektedir. Şehrimiz hızla büyüyen ve gelişen bir şehir olmasına rağmen gerektiği ilgiyi görmüyor ve gereken reklam yapılmıyordur.
  Bu durum bizi üzdüğü gibi siz Belediye Başkan’ımızı da düşündürüyordur. Bizler bir taraftar olarak görevimizi yerine getirmekten hiçbir zaman kaçınmadan takımıza her türlü destek olmaya çalıştık. Hepimizin de bildiği gibi Şehrimiz de Türkiye’ de ün yapmış sanayi kuruluşları yer almaktadır. Buna rağmen takımımız ne sanayicilerden ne de diğer kuruluşlardan kayda değer bir yardım görmemektedir. Şu anda Kahramanmaraş Spor’ umuz bu yolda yalnız bırakılmaktadır. Kulübün ekonomik olarak sıkıntıları bulunmaktadır ve sıcak paraya ihtiyacı vardır. Şehrimizin Belediye Başkanı olarak sizden ricamız şudur; Malumunuz, geçen hafta Kahramanmaraş Belediyesi'nin mülkiyetinde olan mevcut otogar binasının bulunduğu alanın satış ihalesi 50,3 milyon YTL'lik rekor bir rakamla sonuçlandı. Bu büyük gelirin bir kısmını siz Fedakâr Başkanımız 1-2 milyon YTL sini Kulübümüze bağışta bulunmasını canı gönülden istiyoruz.
  Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.   

        SAYGILARIMLA,
        [İSMİNİZ]


Arkadaşlar, [İSMİNİZ] yazan yere isminizi yazıp yollayın örn.: [Hakan Nefret :p] işte buda başkanın mail adresi (baskan@kahramanmaras.bel.tr)

Ayrıca isteyenler kendi cümlelerini de kurup ekleyebilirler. Biz kolaylık olsun diye genel bi format hazırladık (Vahdet Ulusoy'a teşekkürlerimizi sunarız). Evet bu mailleri gönderdikten sonra olumlu tepkileri görmeyi umuyoruz...

Haydi Rasgele Renktaşlarım!

46 Gençlik / Hakan