Site Logo

Ahmet Hamdİ'den yalanlama!

“K.Maraşspor her zaman hedefi olan takımdır. Bu formayı gururla giydim”

Geçtiğimiz sezon Altınorduspor’dan transfer edilerek, Kahramanmaraşspor forması giyen Ahmet Hamdi Gülbahar, bazı gazete ve ajanslarda çıkan “Hedefi olmayan 2. Lig takımlarında oynayacağıma, hedefi olan 3. Lig takımlarında oynarım” başlıklı haberi yalanladı.

Kahramanmaraşspor’dan 3. Lig ekiplerinden Ofspor’a transfer olan Ahmet Hamdi Gülbahar, “Kahramanmaraşspor her zaman şampiyonluk hedefi olan iyi bir takımdır. Kırmızı-Beyazlı formayı gururla giydim. Kahramanmaraşspor formasını giymek her futbolcuya nasip olmaz” dedi.

2006-2007 Futbol sezonunda Kahramanmaraşspor formasını başarıyla giyen ve attığı 12 gol ile takımın en golcü futbolcusu olan Ahmet Hamdi Gülbahar, eşyalarını taşımak için geldiği ilimizde, Kahramanmaraşspor Basın Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı’na yaptığı açıklamada, “Bazı gazete ve ajanslarda transferimle ilgili haberler çıktı. Bunlar tamamen asılsızdır. Ben kesinlikle “Hedefi olmayan 2. Lig takımlarında oynayacağıma, hedefi olan 3. Lig takımlarında oynarım” demedim. Zaten hedefi olmayan bir takımda asla forma giymem. Yıllarca hedefi olan takımların formasını taşıdım. Ki, çok sevdiğim Kahramanmaraşspor 2 sezondur Play-off’da mücadele etti. Bu da demek oluyor ki, Kahramanmaraşspor her zaman hedefi olan takımdır. Yeni sezonda formasını giyeceğim 3. lig takımlarından Ofspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladım. İmza töreninde hedefi olan Ofspor’da oynayacağım için mutluyum ifadesini kullandım. Kesinlikle hedefsiz olan 2. Lig takımlarında oynayacağıma, hedefi olan 3. Lig takımlarında oynarım demedim. Ben ayrıldığım kulüpler hakkında kesinlikle yorum yapmam. Kahramanmaraşspor’da oynadığım sürece çok iyi günlerim geçti. Ama şimdi başka bir takıma transfer oldum. Bu kararı almamda ki en büyük etkenlerden bir tanesi de ailemin vermiş olduğu karardı. Ben Kahramanmaraşspor formasını büyük bir gururla giydim. Her zamanda giymeye hazırım. Gazetelerde ve ajanslarda böyle bir haberin çıkması beni derinden üzmüştür. “ dedi.

Daha önce Kahramanmaraş yerel kaynaklarından ve bir Of internet sitesinden aldığımız haberi sitemizde yayınladığımız için Ahmet Hamdi Gülbahar'dan ve taraftardan özür dileriz...