Site Logo

KMS BUGÜN DÖNÜYOR

Kahramanmaraşspor kampı tamamladı

Türkiye İkinci Lig B Kategorisi 5. Gurupta mücadele edecek olan ilimizin Kırmızı-Beyazlı takımı Kahramanmaraşspor, Nevşehir kampını bugün tamamlayarak kente dönüyor.

13 Temmuz tarihinde Kahramanmaraş’tan ayrılarak, 14 Temmuz tarihinde Nevşehir Avrasya Hotel’e yerleşen Kahramanmaraşspor kafilesi burada yaptığı 12 günlük kampı tamamlayarak bugün kente dönecek.

Teknik Patron Durmaz tarafından bu kampın ardından futbolculara 3 günlük izin vereceği, izinin ardında da Kahramanmaraş Hanefi Mahçiçek tesislerinde çalışmaların devam edeceği öğrenildi.

Kahramanmaraşspor Nevşehir kampında sırasıyla Zeytinburnuspor, Trabzonspor Paf Takımı, Tarsus ??dmanyurduspor, Tokatspor ve son olarak Keçiörengücüspor’la hazırlık maçı oynadı.

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Abdülkerim Durmaz, oynanan karşılaşmalarda bütün futbolculara forma şansı tanıdı.

13 Ağustos tarihinde başlayacak olan ligde ilk maçını deplasmanda ??anlıurfaspor ile oynayacak olan Kahramanmaraşspor, 6 Ağustos tarihinde ise Hanefi Mahçiçek stadında sezon açılışını yapacak.

6 Ağustos Pazar günü ilk defa taraftarları huzuruna çıkacak olan Kahramanmaraşspor, sırasıyla taraftarlara tanıtılacak.

Yönetim, teknik kadro ve futbolcuların tanıtımından sonra İkinci Lig A Kategorisi takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile hazırlık maçı oynayacak.