Site Logo

Hocalar ve transferler gelİyor..!

K.Maraşspor’un kesin olarak anlaşmaya vardığı ünlü teknik adam Gigi Multescu yarın (Salı günü) ilimize geliyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde ön görüşme yapmak için Kahramanmaraş’a gelen Türkiye’nin yakından tanıdığı ünlü Teknik Direktör Gigi Multescu Kahramanmaraşspor Yönetim Kurulu Üyeleriyle yaptığı görüşmenin ardından Kahramanmaraşspor’un yeni sezon için Teknik Direktörü olmuştu.

Yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alınarak tekrar eşyalarını toplamak üzere ülkesi olan Romanya’ya giden Multescu yarın Kahramanmaraş’a gelerek görevine resmi olarak başlayacak.

8 Yıl Türkiye’de kalarak çeşitli Süper Lig takımlarını çalıştıran Romen Teknik Adam Multescu’un Kahramanmaraşspor ile anlaşması Türkiye’de spor kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Konu hakkında görüşlerini aldığımız Kahramanmaraşspor’un Basın Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, Multescu bugün gelerek çalışmalarına başlayacak dedi.

Nalbantbaşı şunları söyledi.  ‘Kahramanmaraşspor’un hedefi belli. İki sezondur kaçırdığımız A Kategorisi şansını bu yıl yakalayacağız. Bu sezon her şey çok farklı olacak. Teknik Direktör konusunda çok titiz çalışmalar yaparak, en uygun hocanın Multescu olduğunu düşündük. Multescu yıllarca Süper Lig takımlarını çalıştırmış çok tecrübeli ve disiplinli bir teknik adam. Yapılacak transferlerle birlikte, bu sezon hedefimize ulaşacağız. Kahramanmaraşspor’un teknik patronu Multescu bir aksilik çıkmazsa bugün kentimize gelecek. Kendisiyle hafta içinde basın mensuplarının önünde resmi mukaveleye imza atacağız. Yine Multescu ile birlikte çalışacak olan Yüksel Yeşilova hocamız ise şuanda Almanya’da bulunuyor. Yüksel Hoca’ da kensini ispatlamış yıllarca yurtdışında teknik direktörlük yapmış birisidir. Yüksel Hoca’da Çarşamba günü Kahramanmaraş’a gelecektir. Yüksel Hocanın yakından tanıdığı 2-3 gurbetçi futbolcuyu da kendilerinin önerileri ile takımımıza kazandıracağız.  Transfer konusunda aceleci davranmıyoruz. Hocalarımızın istekleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Kesin anlaşmaya vardığımız 5–6 futbolcu var. Bunlara resmi mukavele imzalattırmadan isimlerini açıklamak istemiyoruz’ dedi.