Site Logo

KAHRAMANMARAŞ GENÇLİKSPOR 2. LİGDE

Gençlikspor 2. Ligde!
2023-2024 sezonunda Voleybol Erkekler Bölgesel Ligi Kahramanmaraş etabını şampiyon tamamlayan Kahramanmaraş Gençlikspor, 2.Lig’e yükselmek için parkeye çıktığı Malatya’da mutlu sona ulaştı.
Kahramanmaraş’ı Bölgesel Ligde temsil eden Gençlikspor Voleybol takımı 2. Lig mücadelesindeki final maçında Şanlıurfa Gapspor’u 3-1 mağlup ederek 2. Lige yükseldi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Bölgesel Lig Grup maçı kapsamında Malatya’ya giden ve Finalde Malatya Merkez spor salonunda Şanlıurfa Gapsporu aşıp adını 2. Lige yazdıran Kahramanmaraş Gençlikspor Kahramanmaraş’ta Profesyonellikte Voleybol adına 2 takım var dedi.
Kahramanmaraş Gençlik Spor Kulübü altyapı takımlarındaki başarılardan sonra bu sene katıldığı Erkekler Bölgesel Ligi’nde gruplardan çıkarak Türkiye Voleybol Federasyonu 2.Ligine yükseldi.
Takımın tamamına yakınının altyapısından yetiştiği Kahramanmaraşlı Gençler’in göstermiş oldukları başarı şehri gururlandırdı.
Malatya Merkez Spor salonunda oynanan karşılaşmada İlk seti 27-25, 2. Seti 25-17 kazanıp durumu 2-12e taşıdı. Adım adım şampiyonluğa yaklaşan Gençlikspor 3. Sette ise 23-25 kayıp ederek skoru 2-1’e getirdi. Oyun içerisinde heyecanın yükseldiği ve stresli oyunun sahaya yansıdığı maçta son sette ise 25-16 kazanarak 3-1 galibiyetle adını 2. Lige yazdırdı.
Kahramanmaraş Gençlikspor’un öğrencileri maç sonunda büyük sevinç yaşarken Kahramanmaraş’a ise mutlu döndü.