Site Logo

GİGİ GELİYOR!

SİZE SÜRPRİZ HOCA GETİRECEĞİZ DEMİŞTİK. İŞTE YENİ HOCAMIZ: GHEORGHE MULTESCU! TAKIMIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN!

Gheorghe Multescu'nun yardımcısı yine Romanya Liginden Yüksel Yeşilova olacak. Multescu bugün Almanya'dan (Frankfurt) İstanbul'a hareket etti. Yarın saat 16.00'da Kahramanmaraş Havaalanında olacaktır. Orda yeni hocamız GİGİ'yi hep birlikte karşılayacağız!

_______
Kahramanmaraşspor, Romen teknik direktör Gigi Multescu'yla prensipte anlaştı.

Kahramanmaraşspor Kulübü Basın Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, geçen sezon iyi bir mücadele verdiklerini belirterek, "Kulüp olarak hedefimiz önce Türk Telekom Lig A, sonra Turkcell Süper Lig. Bunun için elimizden gelen herşeyi ortaya koyuyoruz. Play-Off maçlarında şanssız bir şekilde Giresunspor'a mağlup olmuştuk. Ancak bu yıl işi sıkı tutmak istiyoruz" dedi.
Gigi Multescu'yla her konuda anlaştıklarını ifade eden Nalbantbaşı, "Büyük bir aksilik olmazsa yeni sezonda hocamız Multescu olacak. Kendisi çok tecrübeli. Bu akşam kente gelecek ve diğer ayrıntıları konuşacağız" ifadelerini kullandı.
_______

Multescu hakkında:
1951 doğumlu Multescu ilk olarak Türkiye'de 1995'te 1. Ligde oynayan Samsunspor'u 2 sene çalıştırdı.
Daha sonra bir sene Kayseri Erciyesspor, bir sene Adanaspor, bir sene Ankaragücü, bir sene Gaziantepspor ve son olarak 2005'e kadar tekrar iki sene Samsunspor'u çalıştırdı.