Site Logo

Sezona BAY'la BaŞladIk


TFF 2. Lig (Misli 2. Lig)'de 2020-2021 sezonu hafta sonunda oynanacak müsabakalarla başlarken Kahramanmaraş Fikstür gereği ilk haftayı dinlenerek geçirecek.
2. Beyaz grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’un Sezon cetvelinin belirlendiği fikstür programı doğrultusunda ilk hafta müsabakaları icra edildi. TFF 2. Lig 19 Eylül 2020 tarihinde başlarken, 8 Mayıs 2021 tarihinde sona erecek. Ligde 5, 10, 15, 24, 29 ve 34. hafta maçları hafta içi oynanacak. Kahramanmaraşspor, 19 takımlı olan TFF 2.Lig Beyaz grupta 1.Hafta maç oynamadan (Bay) olarak geçti. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor ligin 2. haftasında 24 Erzincanspor, deplasmanında karşılaşacak. İlk iç saha maçında ise 3.hafta Hekimoğlu Trabzon'u konuk edecek.
Geçtiğimiz sezon Kırmızı grupta mücadele eden Kahramanamarşspor yeni sezonda 2. Lig Beyaz gurupta mücadele edecek. 2. ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’u yeni sezonda yine güçlü rakipler bekliyor. Bu sezon Kahramanmaraşspor, 2 İstanbul takımı ile karşı karşıya gelirken, 2 Ankara takımı ile, 5 ege takımı ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un gurubunda, İstanbul takımlarından Sancaktepe ve Sarıyer bulunurken Ankara Demir ve Hacettepespor Ankara illerini temsil edecek. Sezon içerisinde 2 kez İstanbul’a gidecek olan Kahramanmaraşspor, Ankara’ya 2 kez karşı karşıya gelecek. Beyaz gurupta yer alan Kahramanmaraşspor, 2020-2021 futbol sezonunda zorlu maçlarla birlikte güçlü ekipleri ile karşılaşacak. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor 2020-2021 Sezonu Beyaz Grup'ta mücadele edecek. Rakiplerimiz; Afjet Afyonspor, Amed Sportif Faaliyetler, Anagod 24 Ercincanspor, Ankara Demirspor, Çorum FK, Ergene Velimeşespor, Gümüşhanespor, Hacettepespor, Hekimoğlu Trabzonspor, İnegölspor, Kocaelispor, Manisa Futbol Kulübü, Niğde Anadolu Futbol Kulübü, Sancaktepe Futbol Kulübü A.Ş, Şanlıurfaspor, Uşakspor A.Ş, Zonguldak Kömürspor İle karşı karşıya geleceğiz.

MİSLİ 2. LİGDE PERDE AÇILDI
TFF 2. Lig (Misli 2. Lig)'de 2020-2021 sezonu hafta sonunda oynanacak müsabakalarla başlayacak.
TFF 2. Lig'de yeni sezonda toplam 39 takım, Beyaz ve Kırmızı Grup olarak iki gruba ayrılırken, Kırmızı Grup'ta 20, Beyaz Grup'ta 19 takım yer alıyor. 39 takımın mücadele edeceği Kırmızı ve Beyaz grupta, 2020-2021 Futbol Sezonu zor şartlar altında gerçekleştirilecek. Temsilcimiz lig başlamadan önce ilk kampını Kahramanmaraş’ta daha sonra ise kamp merkezi belirleyerek sezona hazırlanacak.

LİGİN YENİ TAKIMLARI
TFF 3. Lig'de geçen sezon başarılı olan 6 takım yeni sezonda TFF 2. Lig'de yer alacak.
Geçen sezon 3. Lig'de gruplarını lider tamamlayan Serik Belediyespor, Kocaelispor ve Karacabeyspor ile play-off'larda rakiplerine üstünlük sağlayan Pazarspor, Turgutluspor ve Anagold Erzincanspor TFF 2. Lig'e yükselme hakkı elde etmişti.

SÜPER LİG'DEN TAKIMLAR
Daha önce Süper Lig'de yer alan bazı takımlar da TFF 2. Lig'de mücadele verecek.
Tarihlerinde Süper Lig tecrübesi bulunan Sakaryaspor, Elazığspor, Sarıyer, Hacettepe, Kahramanmaraşspor gibi takımlar yeni sezonda 2. Lig'de başarı kovalayacak.

KAHRAMANMARAŞ 18 TAKIMI KONUK EDECEK
2020-2021 Futbol sezonunda 2. Ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor yeni sezondaki grubu ve rakipleri belli oldu. 2020-2021 sezonunda TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı olarak iki gruba ayrılırken Kırmızı Grupta 20, beyaz grupta 19 takım mücadele edecek. TFF 3. Lig'de ise müsabakalar 2, 3 ve 4. Grup'ta 17, 1. Grup'ta ise 16 takımla oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2020-2021 sezonunun başlangıç tarihini belirlemesi ile Gözler temsilcimiz Kahramanmaraşspor'a çevrildi.
(HABER: İLKER YİYEN)