Site Logo

SİVAS BELEDİYESPOR 1-1 KAHRAMANMARAŞSPOR

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Sivas Deplasmanında çıkmış olduğu zorlu maçtan 1-1 eşitlikle ayrıldı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 3. hafta maçında Sivas Belediyespor sahasında Kahramanmaraşspor ile 1-1 berabere kaldı. Lige mağlubiyetle başlayan ve 2’ci haftada kendi evinde Ankara Demirspor’u konuk eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor taraftarı karşısında önemli bir 3 puana imza atması ile 3. Haftayı deplasmanda geçiren Temsilcimiz 3. Haftada 1 puan kaptı. Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde oynanan ve çok sayıda futbolseverin izlediği karşılaşma konuk ekip Kahramanmaraşspor’un vuruşuyla başladı. Çekişmeli geçen mücadelenin ilk yarısında Kahramanmaraşspor rakibine göre oyun kurmakta zorlanan ve rakibine pozisyon vermekte çekinmeyen Kahramanmaraşspor zaman zaman kalesinde zorlu anlar yaşarken Tecrübeli File Bekçisi Özkan gole izin vermedi. Mücadelenin ilk yarısında Kahramnamaraşspor Cılız ataklarla gol bulmaya çalıştı ama gol yollarında etkili olamayınca maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı. Rakip sahada zaman zaman etkili olsa da İlk yarısı 0-0 sona eren Karşılaşmanın ikinci yarısında iki ekipte golü buldu.

EVSAHİBİ SİVAS GOLÜN REHAVETİNE KAPILDI

Elazığ Bölgesinden Ahmet Turan Timuroğlu yönettiği, Van Bölgesinden Özcan Sultanoğlu 1. Yardımcı Hakem,  Malatya Bölgesinden Harun Reşit Güngör ise,  2. Yardımcı Hakem olarak görev yaptığı

Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde Sivas Belediyespor- Kahramanmaraşspor maçında oyuna adapte olan ve rakibine göre ikinci yarıya iyi başlayan Sivas Belediyespor baskılı ataklarla oyuna etkili başladı. Müsabakanın son bölümü 85. Dakikada Ömer Faruk Ermeç’in kayıt ettiği gol sonrası rehavete kapılan ve maç bitti diyen Sivas Belediyespor geri yaslanırken uzatmalarda Kahramanmaraşspor golü buldu.

UZATMALARDA EŞİTLİK GELDİ

Kahramanmaraşspor’un 1-0 geri düştüğü Sivas Belediyespor maçında Adeta oyunda baskı üzerine baskı kuran ve oyunda gol rehavetine kapılan Sivas Beklediyespor maç bitti düşüncesi ile 90 dakikayı tamamlarken uzatma dakikası olarak 4 dakika ileve edildi. Uzatma dakikalarında ise Cerem Talha golü bularak takımının deplasmandan eli boş gelmesine izin vermedi. Ve müsabaka 1-1 eşitlikle sona erdi.

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ anlar:

Dk9.Kahramanmaraşspor’da soldan Sefa Ali’nin kullandığı korner atışına vuran Ceram Talha topu dışarı attı.

Dk25. Orta sahadan yapılan ortayı alan Sivas Belediyespor’da Gençay içeri girdi ve ara pasında topu Fatih ile buluşturdu. Fatih ise güzel pası kontrol altına alamadı.

Dk27. Kahramanmaraşspor’da Orta sahadan Haluk’un kazandığı topu Haluk Fatih’e açtı. Fatih ise sol kanattan ceza alanı paralelinden içeri ortaladı. Kısa pasına Cerem Talha yetişemeyince top defansa çakıldı.

Dk30. Ev sahibi Sivas Belediyespor sağ kanattan bindirdi ve Mustafa’nın pasını alan Serkan kaleci ile kaldığı pozisyonda sert şutunu auta gönderdi.

Dk35 Kahramanmaraşspor sağ kanattan yine serbest vuruş kazandı Yusuf Emre içeri gönderdiği topa Haluk kafa ile karşılık verdi ve top az farkla auta gitti.

 

Dk44. Dakikada kornerden gelen ortaya Yusuf Emre’nin kafa ile vuruşu üstten auta gitti.

Dk66 Sol kanattan Bindirme yapan Sivasspor’da Burak topu Fatih’e bıraktı. Fatih ise uzun topla topu Kerem’e aktardı. Kerem ise ikili mücadelede Rıdavan’ı aştı ama Kaleci Özkan’ı aşamadı ve topu Özkan kontrol altına aldı.

Dk71 Sağ kanattan Kahramanmaraşsppor Gökhan ile atağa çıktı. Uğur’un içeri gönderdiği topta Yakup Fatih topu kaleye gönderdi. Kaleci parmakların ucundan kornere çeldi. Korneri ise Yusuf kullandı ve içeri kestiği topta Cerem talha topa son anda dokundu top yan ağlarda kaldı.

 

Dk85. Ömer Faruk Sivas Belediyespor takımını öne geçiren golü atıyor. Sağdan kullanılan serbest vuruşta ceza sahasındaki karabolde vuran Ömer Faruk Sivas Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi. Bu gol sonrası Kahramanmaraşspor takımında hareketlilik başladı.

Dk90+4 Kahramanmaraşspor son saniye golü ile beraberliği yakaladı. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Cerem Talha ile 1-1’lik eşitlikle Sivas Deplasmanından puanla dönüş yaptı.