Site Logo

KAHRAMANMARAŞSPOR 2-0 ERZİN BELEDİYESPOR

Kahramanmaraşspor  yeni sezonunu ilk hazırlık maçında Erzin Belediyespor’u 2-0 mağlup etti.

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Kahramanmaraşspor, 2019-2020 Futbol sezonun ilk hazırlık maçını 3. Lig ekibi Erzin Belediyespor’la yaptı.

Hanefi Mahçiçek Stadında oynanan maçın başlama vuruşunu konuk ekip Erzin Belediyespor yaptı. Maçın ilk 5 dakikasında konuk ekip  rakip sahada  baskı kurmaya çalışsa da Kahramanmaraşsporlu futbolcular buna  müsaade etmedi ve öne oyunda dngeyi kurdu sonra da oyun üstünlüğünü eline aldı.

Teknik Direktör Osman Bozkurt’un sık sık kenardan oyuncularını uyarması dikkati çekerken Kahramanmaraşspor’un golü 18. dakikada geldi.

Orta sahadan atılan topu önce kontrol eden Süleyman Türkeş, önce rakibini daha sonra da kaleciyi çalımlayarak çaprazdan kaleye vurduğu top filelerle buluştu.  Kahramanmaraşspor bu golle maçta 1-0 öne  geçti.

Oyun üstünlüğünü ilk yarıda devam ettiren Kahramanmaraşspor yakaladığı gllük pozisyonlarıgole çeviremedi ve ilk yarı 1-0 Kahramanmaraşspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takımda genç bir kadro ile sahaya çıktı.

Bu yarıda da genç bir kadro ile mücadele etmesine rağmen oyun üstünlüğünü devam ettirdi. Karşılaşmanın son dakikalarında Abdullah ile bir gol daha bulan Kahramanmaraşspor maçtan 2-0 galip ayrıldı.