Site Logo

Hüseyİn Özcan bİzİm!

Türkiye Lig B Kategorisi Takımlarından Kahramanmaraşspor’da dış transfer de ilk imzayı atan Cizrespor’lu Hüseyin Özcan oldu.

Geçtiğimiz sezon 5. Gurubu lider tamamlayarak Bursa’da oynanan Ekstra Play-off karşılaşmalarında Giresunspor’a mağlup olarak elenen Kahramanmaraşspor, bu kez işi sıkı tutacak.

Geçtiğimiz sezon başında anlaşma sağlanmasına rağmen  bonservisinden kaynaklanan sorun nedeniyle kırmızı-beyazlı formayı giyemeyen Hüseyin Özcan, bu kez Kahramanmaraş’a gelerek kendini Kahramanmaraşspor’lu yapan resmi mukaveleye 1 yıllık imza attı.

Kahramanmaraşspor Transfer Komitesi  Üyesi Dr. Ali Ünsal yaptığı açıklamada, ‘Bu sezon transfer konusunda çok titiz davranıyoruz. 3 yıl önce almak istediğimiz, Hüseyin Özcan’ı gecikmelide olsa takımımıza kazandırdığımız için mutluyuz. Kahramanmaraşspor dış transferde Hüseyin Özcan’ı transfer ederek açılışı yapmış oldu. Daha bir çok futbolcu ile görüşmelerimiz sürüyor. 4-5 futbolcu ile de kesin anlaşmaya vardık. Yalnız, bu arkadaşlarımıza da resmi imzayı attırmadan isim açıklamak istemiyoruz. Hüseyin Özcan, bizim oynayacağımız gurubu çok iyi biliyor. Çok tecrübeli kaliteli bir futbolcu. Kendisini transfer ettiğimiz için mutluyuz’ dedi.

Ali Ünsal Teknik Direktör konusunda ise, ‘Gündemimizde birkaç tane görüştüğümüz hoca var. Birkaç gün içerisinde teknik direktör sorununu da halledeceğiz’ dedi.

Kendini Kahramanmaraşspor’lu yapan imzayı atan Hüseyin Özcan ise yaptığı açıklamada, ‘Büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Şimdiden formamı giyip, taraftarlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Aslında bu transfer sezon başında olmuştu. Hatta Kahramanmaraşspor’la kampa bile gitmiştim. Bonservis sorunu nedeniyle geri gitmek zorunda kaldım. Gecikmeli de olsa Kahramanmaraşspor’a gelmekten çok mutluyum. İkinci Lig A ve B kategorisi takımlarından bir çok takım beni istiyordu, benim tercihim Kahramanmaraşspor oldu’ dedi.