Site Logo

Dört hocayla görüŞmelerİmİz var

Suat Değirmencioğlu ile ikinci defa sizler için bir röportaj yaptık. Lütfen baştan sona kadar okuyun. Haberimiz yorumlara açıktır. Ancak yorumların saygı ve sevgi çerçevesinde yazılmasını rica ediyoruz. Aksi takdirde silinecektir. Transferler, teknik direktörü, başkan adayları vs. hakkında birçok merak ettiğiniz soruların cevabı sizler için aşağıda!
(Bu haberin izinsiz yayınlanması kesinlikle yasaktır!)

___________________________________________

Taraftarın dilinde çeşitli söylentiler var transferler hakkında. Mesela uzun zamandır Cizrespor’dan transfer etmek istediğimiz Hüseyin Özcan’ın Kahramanmaraşsporla anlaştığı söyleniyor. Herhangi bir transfer var mı?

Haftasonu başkanımız gelecek ve yönetim kurulu toplantısı yapılacak.
Şuana kadar transfer olmadı. Ama görüşmelerimiz var.

Dört hoca adayı var
Öncelikle hoca arayışı içindeyiz. Dört hoca adayı var. İsimlerini şimdi söyleyemem. Ama en iyisi ile anlaşmaya çalışacağız. Şifo Mehmet ile görüştük, ancak kendisinin gelemeyeceğini söyledi. Fakat bize hoca ve oyuncu konusunda yardımcı oluyor.

Durmaz hocanın Mersin İdman Yurdu ile anlaştıktan sonra basın açıklamasındaki şu sözleri bizleri çok üzmüştü: “Orasıyla burası çok farklı. Biz orada takımı play-off'a taşımamıza rağmen bir türlü şehre bir heyecan getiremedik. Kimsenin futbol çok umurunda olmuyor. Şampiyonluk maçı oynuyoruz, tribünde 500 kişi var, çekirdek yiyorlar. Bu da benim tarzıma uygun bir şey değil, sevinç bile yaşamıyorduk. Bu açıklamayı nasıl buluyorsunuz?
Aslında o konuda pek haksız değil, ama etik olarak bunu Mersin’de söylememesi gerekti. Geçtiğimiz sezon içerisinde burada söyleseydi destek bulurdu.

Tezahürat üreten taraftar istiyoruz
Bizde taraftar yok. Bunu her zaman söylüyorum. Bizde sadece seyirci var. Bizim ne Tatangalarımız ne Teksasımız ne de Şimşeklerimiz var. Ben taraftar diye bunlara derim.
Şuan ki derneklerin saflarındaki taraftara bakıyorum, yaş ortalaması 30’un üzerinde. Bu adamlara 90 dakika bağırtamazsın. Tezahürat üretilmiyor, görsel şölen adına hiçbir şey yok, birlik yok.
Üstüne basa basa söylüyorum, benim karşıma 100 tane adam çıksın, genç ve ateşli. Ne gerekiyorsa yönetim olarakta yapalım. Bu adamlar şimdiki derneklerden bağımsız olacak. Forma, davul vs. ne gerekiyorsa sağlarız.

Amigolar
Bizim amigomuz da yok. Amigo nedir dersen: amigo eşittir şovmen. Yeri geldiğinde gevezelik yapacak, yeri geldiğinde tribüne fırça atacak, gülecek, güldürecek, sözü dinlenecek. Ama bizde nasıl, Haydin bahim haydi, bir kırmızı-beyaz en büyük Maraş yapak!.

Belediyenin destek olmaya niyeti yok
Geçenlerde bir yerel gazeteye açıklamada bulundum. Hanefi Mahçiçek döneöinde Kılavuzlu Köprüsü yanında 57 dönümlük arsayı Kahramanmaraşspor ayırmıştı. Biz belediyeden bunun vakıf adına tahsisini istiyoruz ama bir kişi çıkıp yorum dahi yapmıyor. O arsanın tahsisi yapılsa orayı mesire alanına çevirip kiraya verebiliriz, mesela bir dondurma evi yapılabilir. Veya benzinlik yeri tahsis etseler vakıf adına çalıştırılabilir veya kiralanabilir. Bunun örnekleri komşularımız Gaziantep’te ve Sivas’ta var. Bunu da geç, şehir içindeki otopark işinin gelirini takıma verseler bu takım Süper Lig’de olur! Artık bizde tıkandık, kimselere dert anlatılmıyor. Herkes akıl veriyor, para veren yok, ancak eleştiri.

Kombine biletler
Kombine bilet satışlarıyla bizzat ben ilgileneceğim bu sene. Açık, kapalı ve şeref tribünü olmak üzere bu sene kombine satışlarımız olacak.

____________________________

Soruları soran: Mehmet İmamoğlu.

Suat Değirmencioğlu'ya site ekibi olarak teşekkürlerimizi sunarız...

© KahramanMarasSpor.org