Site Logo

NİĞDE BELEDİYESPOR 1-1 KİPAŞ KAHRAMANMARAŞSPOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 16. hafta maçında Niğde Belediyespor, Kipaş Kahramanmaraşspor ile karşılaştı ve karşılaşmadan 1-1 beraberlik çıktı.

 

STADYUM: Niğde 5 Şubat

HAKEM: İlker Yasin Avcı (xx), Armağan Çekinmez (xx), Aykut Onar (xx)

NİĞDE BELEDİYESPOR: Metin Uçar (xx),Tolga Çavdar (xx) (DK 76 Osman (x), Mehmet Gürkan Öztürk (xx) (DK 71 Oktay Pop (x), Uğur Ayhan (xx), Emre Öztürk (xx), Hakan Çevik (xx), Tunç Murat Behram (xx) (DK 65 Ömer Yıldız(x), Volkan Özcan (xx), Sefa Aksoy (xx), Eren Tokat (xx), Taner Yılmaz (xx)

KAHRAMANMARAŞSPOR: Mesut Balkan (xx), Bilal Hallaçlar (xx), Evren Kilarci (xx), Serbay Yağız (xx), Ramazan Kahya (xx), Timur Bayram Özgöz (xx) (DK 76 Yusuf Emre(x), Devrim Taşkaya (xx) (DK 88 Aytürk(x), Burak Saban (xx), Yakup Ramazan Zorlu (xx) (DK 56 Aydın(x), Ethem Ercan Pülgir (xx), Eser Akbaş (xx)

GOLLER: Dk. 90 Hakan Çevik (Niğde Belediyespor) Dk. 73 Timur Bayram Özgöz (Kahramanmaraşspor)

KIRMIZI KART: Dk 82 Ethem Ercan Pülgir (Kahramanmaraş)

SARI KARTLAR: Eren Tokat, Hakan, Uğur Ayhan, Emre Öztürk, Sefa (Niğde Belediyespor), Ethem Ercan Pülgir (Kahramanmaraş)

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup 16. hafta maçında Kipaş Kahramanmaraşspor, Deplasmanda Niğde Belediyespor ile 1 – 1 berabere kaldı. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın İkinci yarıda Akdeniz Aslanları maçın 84. Dakikasında golü ile üstünlüğe çıkış yaşarken, müsabakanın uzatmalarında (90+4)de yediği golle Dakikada 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Temsilcimiz Kipaş Kahramanmaraşspor puanını 11’e çıkarttı. Niğde 5 Şubat Stadyumundaki zorlu mücadeleyi İstanbul Bölgesinden İlker Yasin Avcı yardımcılıklarını ise İstanbul Bölgesinden Armağan Çekinmez ile Aykut Onar üstlendi. 1 Kırmızı kartın çıktığı mücadelenin 70. Dakikasında Konuk ekip Kipaş Kahramanmaraşsporda Timur Bayram Özgöz’ün golü bulurken ev sahibinin golü ise 90+4’te geldi ve müsabaka 1-1 tamamlandı.

Niğde Belediyespor sahaya Metin Uçar, Uğur Ayhan, Mehmet Gürkan Öztürk, Emre Öztürk, Hakan Çevik, Tunç Murat Behram, Volkan Özcan,  Sefa Aksoy, Tolga Çavdar, Taner Yılmaz ve Eren Tokat 11’ri ile çıktı. Konuk ekip Kipaş Kahramanmaraşspor ise sahaya Mesut Balkan, Serbay Yağız,  Ramazan Kahya, Bilal Hallaçlar, Ethem Ercan Pülgir, Evren Kilarci, Eser Akbaş, Burak Saban, Devrim Taşkaya, Timur Bayram Özgöz ve Yakup Ramazan Zorlu yer aldı.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

İlk yarıda oyundan kopan ev sahibi ekip Niğde Belediyespor’a karşı hızlı hücuma çıkan konuk ekip Kipaş Kahramanmaraşspor oyuna kontrollü oyunla başlayarak Niğde ekibinin çıkışlarını kesti. Kipaş Kahramanmaraşspor ise oyun üstünlüğün elinde bulundurarak Niğde Belediyespor kalesini abluka altına lamaya çalıştı. İlk yarıda uzun toplarla yüklenen Kipaş Kahramamaraşspor baskılara rağmen gol bulamayarak kırılganlık yaşarken oyundan zaman zaman düşüş yaşadığı dakikalarda Niğde Belediyespor gol yollarında kaleyi abluka altına aldı ama Kaleci izin vermeyince oyunda ilk yarıda gol sesi çıkmadı. Oyun anlamında istekli bir oyun ile taraftarını da arkasına alan ve istekli oyunla rakip kalede tehlikeli ataklar oluşturan Kipaş Kahramanmaraşspor gole çok yaklaştı ama bir türlü istediğini elde edemedi.

ASLAN GOLÜ 2. YARIDA BULDU

İlk yarıda istediği pozisyonları gole çeviremeyen Kipaş Kahramanmaraşspor ikinci yarıda aradığı golü Timür Bayram Özgöz ile buldu. İlk yarı uzun topla yüklenen Kipaş Kahramanmaraşspr 2. Yarı pas trafiği ile Niğde Belediyespor yarı alanını kullandı. Müsabakanın 2. Yarının başlarında70. Dakikada Kipaş Kahramanmaraşspor Sağ kanattan Korner kazandı. İçeri açılan Korner atışında arka direğe gönderilen topun dönüşünde Timür Bayram Özgöz topu kale ağları işle buluşturarak müsabakanın gol perdesini araladı.

KIRMIZI KARTLAR CAN YAKTI

Konuk ekip Kipaş Kahramanmaraşspor’un üstünlüğü yakaladığı dakikalardan itibaren oyunda tansiyonun yükselmesi ile birlikte Her iki takımda faullü bir oyun sergilerken müsabakada müsabaka hakemi tarafından sarı kartlar havada uçuştu. Zorlu müsabakada 1’de kırmızı kart çıktı. Temsilcimiz Kipaş Kahramanmaraşspor’da Ethem Ercan Pülğir Kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Zorlu mücadelenin 82. dakikasında Kipaş Kahramanmaraşspor ‘da Ethem Ercan Pülğir oyun içerisindeki agresif tavırları nedeni ile kırmızı kartla oyun dışı kalan isim olurken takımını sahada 10’ar kişi bıraktı.

EV SAHİBİ UZATMADA GOLÜ BULDU

Konuk ekip Kipaş Kahramanmaraşspopr’un 10 kişi kaldığı karşılaşmada baskılı ataklarla üstünlük kurmaya çalıuşan ve beraberlik arayışına giren ev sahibi Niğde Belediyespor 90 dakika boyunca golü bulamadı. Zaman zaman oyunun duraksaması ile müsabakanın hakemi İstanbul Bölgesi hakemi İlker Yasin Avcı oyuna oynanılmayan 6 dakika ilave etti. 6 dakika uzatmada baskısını artıran ev sahibi Niğde Belediyespor 90+4 dakikada yakaladığı pozisyonu Hakan Çevik gole çevirdi ve beraberliği yakaladı. Deplasmandaki maçın 90+4’üncü dakikasında kalesinde gördüğü gol ile sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Kırmızı-Beyazlı ekip, bu sonuçla puanını 11’e yükseltti.

MÜSABAKADAN DAKİKALAR:

İLK YARI;

Dk1 Zorlu mücadele, konuk ekip Kipaş Kahramanmaraşspor’un vuruşuyla başladı.

Dk4 Kipaş Kahramanmaraşspor, köşe vuruşu kullandı. Kullanılan vuruş’ta top kalecide kaldı.

Dk7 Niğde Belediyespor Taner Yılmaz kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top yan ağlarla buluştu.

Dk10 Kipaş Kahramanmaraşspor sağ kanattan bindirdi ve Burak Saban ile içeri girmek istedi. İçeri girdiği pozisyonda ortasını yaptı, Timur’un kafa vuruşunda top üstten auta gitti.

Dk13 Niğde Belediyespor Sefa Aksoy’un serbest vuruştan açtığı ortada, kaleci Mesut Balkan çıkarak topu kontrol etti.

Dk14 Niğde Belediyesporlu Volkan Özcan’ın uzaktan çektiği şut, az farkla dışarı çıktı.

Dk17 Kipaş Kahramanmaraşspor Sağ kanattan bindirme yaptı ve ceza yayına yakın alandan serbest vuruş kazandı.  Ramazan’ın kullandığı serbest vuruşta arka direğe gönderilen topu defans uzaklaştırmasını bildi.

Dk19 Topla birlikte ceza yayına sokulan Niğde Belediyespor oyuncu çok uzak mesafeden şansını deniyor ancak bu top doğrudan kaleci Mesut Balkan’ın kontrolünde.

Dk22 Sağ kanattan bindirme yapan Kipaş Kahramanmaraşspor’da Eser’in ileri taşıdığı pozisyonda Niğde Belediyespor takımında Sefa’nın müdahelesi sonrası yerde kaldı. Yerde kalması ile Hakem Serbest vuruş kararı verdi. Serbest vuruşta ise Ramazan içeri aktardı ama kaleci Metin topu kontrol etmeyi başardı.

Dk25 Kipaş Kahramanmaraşspor Ramazan Kahya ile serbest vuruş kazandı. Kullanılan serbest vuruşta içeri aktarılan top da defans topu kontrol etmesini bildi.

Dk28 Kipaş Kahramanmaraşspor Ethem, ceza sahası içinden sert vurdu, kaleci Metin topu çıkardı.

Dk31 Niğde Belediyespor tehlikeli geldi. Eren Tokat’ın şutu üstten auta gitti.

Dk34 Kipaş Kahramanmaraşspor Eser ile orta sahadan yüklendi. İçeri gönderdiği topa Yakup Ramazan sert vurdu top üstten auta gitti.

Dk37 Niğde Belediyespor ekibinde Sefa getirdiği topta pası Tolga Çavdar’a aktardı. içeride gerçekleşen pozisyonda Tolga uzaktan vurduğu şut dışarı gitti.

Dk43 Kipaş Kahramanmaraşspor Eser’in uzun topla girdiği pozisyonda Devrim topu kafa ile aktardı. Yakup Ramazan dokundu top kaleciden çarptı, karambole düşen topa Yakup Ramazan tamamlamak istedi şutunda defans topu uzaklaştırmasını bildi.

  1. YARI

Dk49 Kipaş Kahramanmaraşspor Sağ kanattan Korner kazandı. İçeri açılan Korner atışında arka direğe gönderilen topa Devrim kafa ile dokunarak topu yan ağlarla buluşturdu.

Dk54 Niğde Belediyespor atağında Taner sol kanattan getirdiği top, kaleci Mesut’ta kaldı.

Dk57 Eserle atağa çıkan Kipaş Kahramanmaraşspor içeri aktardığı topa Yakup Ramazan sahip çıktı ve kaleye göndermek istediği top direğin üzerinden auta gitti.

Dk62 Kipaş Kahramanmaraşsporlu Burak ceza alanına kadar taşıdığı topu ortaladığı topa Timur Bayram sert ve düzgün vurdu, kaleci Metin zorlukla topu kornere çeldi. Korneri ise Ramazan kullandı. Arka direge gönderdiği topa Ramazan ve Devrim dokunmak istedi ıskalayınca top taça gitti.

Dk68 Kipaş Kahramanmaraşspor’da Burak ceza alanı içerisine kadar girdi ve topu Devrim’e aktardı. Devrim tekrar Burak’a aktarmak istedi topa defans ayak koydu.

Dk70 Kipaş Kahramanmaraşspor atağında, eserin pasında ceza sahası içerisinde Aydın kafayla topu Timur’a aktardı, Timur’un vuruşu filelerle buluştu. 0-1

Dk73 Kipaş Kahramanmaraşspor’da eser orta alandan uzun topla ceza alanına aktarmak istedi. Burak’ın önüne düşen topa Burak yöneldi, hakem ofsayt olarak oyunu değerlendirdi.

Dk76 Niğde Belediyespor ekibinde Tolga topu ceza yayına yakın alana bıraktı. Topa hucum eden Taner topa yöneldi, sert şutunda top üstten auta gitti.

Dk79 Niğde Belediyespor Volkan ile sağ kanattan bindirdi ve içeri kestiği topa dokunan olmayınca Mesut topu kontrol etmeyi başardı.

Dk82 Niğde Belediyespor ekibi bu dakikada etkili geldi. Sağ kanattan bindirme yapan Volkan içeri gönderdiği topa Eren dokundu Mesut hamlesi ile kornere gitti. Kornerden sonuç yok.

Dk82 Kipaş Kahramanmaraşspor ‘da Ethem Ercan Pülgir oyun içerisindeki agrasif tavırları nedeni ile kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Dk90 Müsabakanın Normal Süresi 0-1 Kipaş Kahramanmaraşspor’un üstünlüğü ile tamamlanırken oyuna 6 dakika oynanılmayan süre ilave edildi.

Dk90+4 Niğde Belediyespor ekibi Hakan ile Beraberlik golüne ulaştı.