Site Logo

TÜFAD VE EDELER’DEN ASLAN’A MORAL ZİYARETİ

Bu sezon lige şampiyonluk parolasıyla başlamasına karşın aldığı kötü sonuçlarla bir tülü istediği çıkışı gösteremeyen Kahramanmaraşspor, hafta sonu ligin 12. Hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde Ankara temsilcisi Hacettespor’u konuk edecek. Bu kapsamda hazırlıklarını mutlak 3 puan parolasıyla devam ettiren Kırmızı-beyezlılara TÜFAD ve Edeler Taraftar Grubundan moral ziyareti gerçekleşti. Vali Saim Çotur Futbol Sahasında yapılan antrenman sonrası gerçekleşen ziyarette TÜFAD Başkanı Mesut Çanak ile Edeler Taraftar Grubu üyeleri, Hacettepespor maçında Kahramanmaraşspor Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, teknik heyet ve futbolculara başarı dileğinde bulundu.

“TAKIMIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Ziyaret sonrası Manşet TV’ye konuşan TÜFAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Çanak, her zaman takımın yanında olduklarını ifade ederek, Kahramanmaraşspor’un Hacettepespor maçından galibiyetle ayrılarak, iyi bir hava yakalayacağına inandıklarını söyledi. Çanak, “Bizler Kahramanmaraşspor’un eski futbolcu, antrenörleri ve hizmet etmiş insanlar olarak her zaman, her ortamda Kahramanmaraşspor’umuzun yanındayız. Bunun için bugünde futbolcu kardeşlerimize hem bir moral ziyareti olsun hem de Hacettepe maçına daha yüksek moralle çıksınlar diye buradayız. Onların yanındayız. Kahramanmaraş’ımızda yaklaşık 30 yıldır bir süper lig özlemi var. Bunu harekete geçirmenin yolları konusunda yönetim, futbolcular ve biz eski antrenörler olarak bunu sıcak tutmak, bu sinerjiyi harekete geçirmek için buradayız. İnanıyorum ki bu yıl bu havayı Kahramanmaraşspor yakalayacak. Kupa maçında Rizespor’un mağlup edilmesinin ardından çok pozitif bir enerji oluştu. Kent halkı takımımızdan büyük bir beklenti içerisinde. Bu beklentilere cevap vermek içinde el birliği ile kulübümüze sahip çıkmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

“BU YÜKÜN ALTINDAN HEP BERABER KALKACAĞIZ”

 Edeler Taraftar Grubu Derneği üyesi Ali Kaya, şöyle konuştu: “Takımımız zor günler geçiyor. Bizlerde taraftarlar olarak takımımızın yanında zor günlerde yanlarında olmak istedik. Takımımıza ikramda bulunduk. İnşallah bu haftaki zorlu Hacette maçı öncesi bir moral ziyareti gerçekleştirmek istedik. İnşallah bu maçı galibiyetle sonlandırmak istiyoruz. Bu takım hepimizin ve hepimizin de bu takıma destek olması gerekiyor. Hepimizin üzerine sorumluluklar düşüyor. Herkes sorumluluğunu yerine getirip takımın yanında olursak bu yükün altından da hep beraber kalkarız.”

 “İYİ BİR SİNERJİ YAKALADIK”

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ise TÜFAD ve Edeler Taraftar Grubuna teşekkür ederek, şunları kaydetti: “Öncelikle tüm TÜFAD ailesine ve taraftarımız Edeler Grubumuza teşekkür ediyorum. Kahramanmaraşspor şehrimizin bir takımıdır. Takımımıza sahip çıkılmalıdır. Şu anda da bu hava bu sinerji var. İnşallah bu sinerjinin ilerleyen günlerde artarak devam edeceğine inanıyoruz. Biz Kahramanmaraşlıyız. Şehrimizin milli değerlerine dini değerlerine sahip insanlarız. Bu noktada bunlar güzel adımlar. İnşallah daha da gelişerek yolumuza devam edeceğiz. Böyle güzel bir grubun bizi takımımızı ziyarete gelmesi çok önemli. Çünkü TÜFAD’daki hocalarımızın hemen hemen hepsi Kahramanmaraşspor’umuza bizden önce emek vermiş insanlar. Futbolcularımız ve bizler bu insanları aramızda görünce bizlerde de bir motivasyon oluyor.”