Site Logo

SELÇUK KABAN İLE YOLLAR AYRILDI

Kahramanmaraşspor’da Geçen sezon iki defa kadro dışı bırakılan ve bu sezon takıma geleceği ifade edilen Selçuk Kaban ile anlaşılamadı. 

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor’da geçen sezon kadro dışı bırakılan ve sezon öncesi ise gündeme gelerek Selçuk’un takıma döndüğü ifade edilmişti. Selçuk Kaban, hakkında flaş gelişme yaşandı. Kulüpten yapılan açıklamada, ‘Kahramanmaraşsporlu oyuncumuz Selçuk Kaban ile teknik heyetin raporu doğrultusunda yollar ayrılmıştır. Oyuncumuza kulübümüze verdiği ekmeklerden dolayı teşekkür eder, aile ve futbol hayatında başarılar dileriz’ denildi.

CEYHAN; “SELÇUK KABAN HATASINI ANLADI” DEMİŞTİ!

Kahramanmaraş Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, yaptığı basın toplantısında “Selçuk Kaban bizim oyuncumuz ve bizimle birlikte şampiyonluk yolunda bize destek olacaktır” dedi.

Kahramanmaraşspor taraftarının sevdiği başarılı oyuncu Selçuk Kaban hakkında başkan bir açıklama yapan Başkan Ceyhan, “Selçuk Kaban bizim futbolcumuz. Sözleşmeli oyuncumuz ve birlikteliğimiz devam ediyor. Sezon içerisinde bir takım sıkıntılar doğmuştu. Burada bunu açmanın bir anlamı yok. Kendisi hatasını anladığını ifade etti son konuşmamda. Takıma geri dönüş yapmak istiyor. Şampiyonluk yolunda bize katkı ve destek verecektir. Oyuncumuz ile birlikteliğimiz devam ediyor” demişti. Bu alınan karar doğrultusunda spor camiası şoka uğradı.

SELÇUK KABANDAN KAHRAMANMARAŞ’A VEDA!        

Kahramanmaraşsporile hiçbir bağı kalmayan Selçuk Kaban ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Selamunaleykum sevgili Kahramanmaraş Halkı ve tüm sevdiklerim. Başkanımız ile görüşmemin ardından dün akşam bir ayrılık kararı alındı, geldiğim günden bügüne kadar bana iyi ve kötü günümde herzaman destek olan Kahramanmaraşspor taraftarına sonsuz teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin. Önümüzdeki sezon Kahramanmaraşspora başarılar diliyorum. Herkesin hakkında rabbim hayırlısını nasip etsin” ifadelerini kullandı. (HABER: İLKER YİYEN)