Site Logo

KMS KEÇİÖREN MAÇINA HAZIR

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Ligin 24’üncü haftasında kendi sahasında oynayacağı Keciörengücü spor maçının provasını yaptı.  

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Ankara Temsilcisi Keciörengücü maçının provasını yaptı.

iki sezondur küme düşmekten son anda kurtulan Kahramanmaraşspor, bu sezonda oynadığı 23 karşılaşmada 6 galibiyet, 8 beraberlik, 9 mağlubiyet alarak istediği istikrarı gösteremedi. Ligin ilk yarısında fazlı bir kadro derinliği bulunmayan ancak ikinci yarıda kadrosunu da güçlendiren Kırmızı-beyazlılar, alınan sonuçlar sonrası moralleri bozuk. Ligde 23 maçta 26 puan toplayarak 13. sırada yer alan temsilcimiz, hafta sonu kendi sahasında Ligde play-off iddiasını sürdüren Ankara temsilcisi Keçiörengücü’nü konuk edecek. Hafta içi Hazırlıklarını aralıksız devam eden Beyaz Grupta mücadele eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Ligin 24. Hafta karşılaşması için yoğun tempo ile hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta şanssı bir şekilde 1 puan’a İstanbul dan dönüş yapan ve moral arayan temsilcimiz hafta sonu oynayacağı Keciörengücü maçını kazanarak hem moral bulmak hem de üst sıralara yükselmek istiyor. Teknik direktör Mehmet Bulut, sık sık oyuncularla toplantı yapıyor ve takımı moral olarak ta maça hazırlıyor.

MAÇIN PROVASI KSÜ’DE YAPILDI

12 Şubat Stadyumunda Keciörengücü ile karşılaşacak olan Kırmızı – Beyazlı ekip maçın hazırlıklarını çift mesai ile sürdürüyor.  12 Şubat Pazar günü zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor 23 Şubat Perşembe günü saat 13.30 da KSÜ Futbol sahasında takım içerisindeki futbolcular kendi aralarında 2 takım oluşturarak Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi. KSÜ Futbol sahasında Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik adam Mehmet Bulut ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik adam Bulut oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken kendi sahasında taraftarı karşısında oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına uyguladı. Çifte mesaiye tabi tutulan Akdeniz aslanlarında genç futbolcuların saha içerisindeki mücadeleleri ile dikkat çeken isimler oldu. Mücadele 26 şubat pazar günü saat 13:00’de 12 Şubat stadında oynanacak. Maçın bilet fiyatları kapalı 10 tl – Maraton 5 tl kale arkası ise 1 tl olarak satılacak. Kahramanmaraşspor, ligin ilk yarısındaki deplasmanda oynadığı mücadeleyi 2-0 geriye düşmesine rağmen  2-2 bitirmişti. Kahramanmaraşspor ligde oynadığı 23 maçta 26 puan toplayarak beyaz grupta 13.sırada bulunuyor.