Site Logo

TELAFİSİ OLMAYAN MAÇA ÇIKIYORUZ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta Ligde kalma mücadelesi veren Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un, Pazar günü kendi sahsında karşılaşacağı zorlu Keciörengücüspor maçının hazırlıklarını KSÜ spor kompleksinde sürdürdü.

Teknik Direktör Mehmet Bulut, nezaretinde düz koşu, 5-2 dar alanda pas çalışması, çift kale maç yaparak tamamladı. Teknik patron Mehmet Bulut, “Futbolcularıma güveniyorum. Başarılı oyunumuzla Keciörengücüspor maçını alarak hedeflediğimiz yola yürüyeceğiz” dedi.

BULUT “FUTBOLCULARIMIN MORAL, MOTİVESİ YÜKSEK”

Patron Mehmet Bulut, son haftalarda puan alarak takımda morallerin yerinde olduğunu ifade ederek Kahramanmaraşspor’u ligde bırakacaklarının altını çizdi.  Bulut, “Bizim için kalan 11 maçın hepsi de kolay maç değil, zor maçlar olacak. Hem kendi sahamızda hem deplasmandaki maçları alarak başarılı bir aile olarak üst sıralara doğru tırmanışa geçeceğiz. Takımda şu anda yardımcı antrenörlerim ile birlikte moral ve motive oldukça yüksek. Biz sahada teknik heyet ve futbolcularla, saha dışında yönetim el birliği içerisinde başarıya adım adım yaklaştığımıza inanıyorum. Futbolcularımın sahada kazanma savaşı ile birlikte ben inanıyorum ki, Kahramanmaraşspor’u daha iyi yere taşıyacağız” dedi.

 (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)