Site Logo

TEPECİKSPOR 1-0 KAHRAMANMARAŞSPOR

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor’a 1-0 mağlup oldu.

2.lig Beyaz Grupta Kahramanmaraş’ı Temsil Eden Kahramanmaraşspor 21.haftada Büyükçekmece Tepecikspor’a Konuk oldu.

Deplasmanda Büyükçekmece Tepecik ekibine konuk olan Kahramanmaraşspor ilk yarıya hızlı başlayan ekip oldu. İlk yarının ilk dakikalarında güzel oyununu rakibine kabul ettiren Temsilcimiz Kahramanmaraşspor sağlı sollu ataklarla gol arayışında bulundu. ev sahibi ekip ise baskılı ataklara karşılık verdi ve Kahramanmaraşspor’a gol sevinci yaşatmadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

2.lig Beyaz Grupta 21.haftasında Esenyurt Necmi Kadıoğlu Sahası’nda Büyükçekmece Tepecikspor, Kahramanmaraşspor’u 1-0 mağlup etti. Mücadeleyi Çanakkale bölgesinden A klasman hakemi Ali Şansalan yönetti. İlk yarı karşılıklı ataklarla 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarsının hemen başında Tepecikspor 1-0 öne geçti Kahramanmaraşspor ise baskılı ataklarla gole yaklaştı ama golü bulamadı.

 

TEPECİK BIRAKMADI VE GOLÜ BULDU

İlk yarıda oyundan kopan ve konuk ekip Kahramanmaraşspor’a karşı hızlı hücuma çıkan ev sahibi Büyükçekmece Tepecikspor 2. Yarıya kontrollü oyunla başlayarak Kahramanmaraşspor’un çıkışlarını kesti. Kahramanmaraşspor ise üstünlüğün rehavetine kapılınca oyundan düşüş yaşadığı dakikalarda Tepecik ekibi 53. dakikada Semih Mustafa Usta ile gole ulaştı. Golle hareketlenen Tepecik ekibi baskısını artırdı.

 

ASLANBASKIYI ARTIRDI

Oyun anlamında istekli bir oyun ile taraftarını da arkasına alan ve istekli oyunla rakip kalede tehlikeli ataklar oluşturan Kahramanmaraşspor gole çok yaklaştı ama bir türlü istediğini elde edemeyerek sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf oldu.

 

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR;

İLK YARI;

Dk1 Müsabakaya konuk ekip Büyükçekmeçe Tepecik başladı.

Dk3: Kahramanmaraşspor sol kanattan geliştirdiği atakta Eser ceza alanın içerisinden sert şutla topu auta gönderdi.

Dk7 Sağ kanattan gelişen atakta Büyükçekmeçe Tepecik’te Caner uzun topla ceza alanına aktardı. Soner ile ceza alanına giren konuk ekip Anıl’ın sert şutu üstten auta gitti.

Dk11 Sol kanattan gelişen atakta konuk ekip BüyükçekmeçeTepecik’te Semih’in ceza alanı içerisinde Soner ile ceza alanında tehlikeli atak yaratırken topa defans ayak koydu.

Dk15 Orta sahadan gelişen atakta Kazım ceza alanı içerisine gönderdiği top Uğur’da kaldı. Uğur ise geri düşen topu eyimli bir şekilde kaleye göndermek istedi ama savunmaya çarpan top oyuna döndü.

Dk22 Kahramanmaraşspor orta sahadan geliştirdiği atakta sol kanatta depar yapan Selçuk’a aktarılan topta Selçuk içeri ortaladı ceza alanında Serbay dokundu, kaleci çıkarmak istedi top yan filelerle takıldı.

Dk25 Sol kanattan bindirme yapan Selçuk ceza alanı dışından uzak şutta top az farkla auta gitti.

Dk27 Orta sahada kazanılan atakta Kahramanmaraşspor Eser ile atağa çıktı ve ceza alanına sol kanattan girmek istedi ve topu ceza alanına taşıdı ve pasını aktardı. Pası ceza alanı dışından gelen Kazım sert şutla kaleyi yokladı topu kontrol eden Kaleci topu kontrol altına aldı.

Dk28 Sağ kanattan gelişen atakta Büyükçekmeçe Tepecik’te Semih ceza alanı içerine gönderdiği topta Rıdvan topa dokunmak istedi geç kalınca top auta gitti.

Dk30 Orta sahada gelişen atakta Büyükçekmeçe Tepecik’te Anıl ceza alanına girdi ortaladı defans sahip çıktı ama pas hatası yapınca tekrar konuk ekip Büyükçekmeçe Tepecik topu hücüma çıkardı ve Hüseyin sert şutla topu kaleye yönlendirdi top kaleci Anıl İsmail de kaldı.

Dk32 Sağ kanattan gelişen atakta Büyükçekmeçe Tepecik’te Anıl ceza alanına aktardığı topta Soner topu kaleye yönlendirdi. Sert giden top kalenin az farkla üstünden auta gitti.

Dk37 Sol kanattan gelişen atakta Büyükçekmeçe Tepecik ekibinde Recep ceza alanına cemal topu almak istedi, ama defansa takıldı.

Dk44 Sağ kanattan kullanılan Köşe vuruşunda Büyükçekmeçe Tepecik te Soner içeri ortaladı Burak yine kafa ile çıktı top direkten içeri döndü tamamlamak isteyen Semih sert vurdu top yandan auta gitti.

Dk45 Karşılamanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

 

İKİNCİ YARI;

Dk46 İkinci yarıya ev sahibi Kahramanmaraşspor başladı.

Dk49 Orta sahadan gelişen atakta Uğur Selçuk’a aktardı. Selçuk ise sağ kanata taşıdığı top ceza alanında defansa takıldı.

Dk51 Sol kanattan gelişenev sahibi atağında Anıl ceza alanı dışından aktardığı topa Ömer ceza alanı içerisinde topu auta gönderdi.

Dk53 Sağ kanattan gelişen atakta Büyükçekmece Tepecik’te Semih Mustafa Usta sürükleyerek taşıdığı topu ceza alanında karşı karşıya kaldığı topu sert bir şekilde filelerle buluşturarak 1-0 takımını öne geçirdi.

Dk72 Orta sahadan gelişen Kahramanmarşspor’da Yakup Ramazan ile ceza alanına girdi ve ceza alanında etkili bir şutla topu az farkla auta gönderdi.

Dk78 Büyükçekmece Tepecikspor ani atakla ceza alanına aktardığı topta Soner topu içeri aktardı içeride Anıl  çıktı Anıldan önce Kaleci Akın İsmail topu yumrukla uzaklaştırdı.

Dk84 Kahramanmaraşspor ceza alanında oluşturduğu atakta Evren ile yüklendi. Evren ceza alnına aktardığı top’a Yakup sahip çıktı. Ortasını yaptı topa dokunan olmayınca top auta çıktı.

Dk90 Müsabakanın normal süresi tamamlanırken müsabakaya 3 dakika ilave edildi.

Dk 90+3 müsabakada başka pozisyon olmayınca müsabaka 1-0 Büyükçekmece Tepecik’in üstünlüğü ile sona erdi. (HABER: İLKER YİYEN)