Site Logo

GALİBİYETİ TARAFTARLARLA KUTLADILAR

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor ikinci devrenin ilk maçında sahasında Konya Anadolu Selçukspor’u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından galibiyeti taraftarıyla kutladı.

Spor Toto 2 Beyaz Grup’un Lig’in 18. haftasında Kahramanmaraşspor ile Konya Anadolu Selçukspor, Kahramanmaraş’ta karşı karşıya geldi. 12 Şubat Stadı’nda oynanan mücadelede gol perdesi, 45. dakikada Selçuk Kaban’ın golüyle açıldı. Müsabakanın 68. dakikada Konya Anadolu Selçukspor Abdulkadir Kuzey’in golüyle mücadeleye eşitliği getirdi. 86’ınci dakikada sağ kale direği önünde topla buluşan Selçuk, kendisinin ve Kahramanmaraşspor’un 2’nci golünü attı ve skoru 2-1’e getirdi. Son 5 maçtır kazanamayan evinde oynadığı Amedspor maçında son dakikada yediği golle büyük üzüntü yaşayan Kahramanmaraşspor bu kez mücadeleyi 86. dakikada Kayhan’ın seri çalımlarıyla getirdiği topu Selçuk Kaban’la gole çevirmesiyle sahadan galip ayrıldı. Mücadelenin sonunda Kahramanmaraşspor’lu oyuncular tüm tribünleri dolaşarak galibiyeti taraftarıyla kutladı.

ÖNCE GOL, SONRA GÖBEK

Ligin ilk yarısını 18 puanla kapatan ve 2. Yarıya 3 puanla başlamak isteyen 2ç. Lig Beyaz Gruptaki Profesyonel temsilcimiz Kahramanmaraşspor ligin 2. Yarısının ilk maçı olan Konya Anadolu Selçukspor maçında 2 gol bulan Selçuk Kaban maç sonrası Stadyumda çalan oyun havasında oynayarak göbek şow yaptı. Konya ekibi karşısında 2 gol atarak yıldızlaştığı keyifli galibiyeti takım arkadaşları ile birlikte göbek atarak kutlayan Selçuk Kaban maçın ardından kutlaması ile de dikkat çekti.

PİRİM MİKTARI CEYHAN’A BIRAKILDI

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, ikinci devrenin ilk maçında sahasında Konya Anadolu Selçukspor’u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından soyunma odasında yaşanan büyük sevinç görülmeye değerdi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ın primi size bırakıyorum, demesinin ardından Kaptan Mesut Balkan,” Bu galibiyet size doğum günü hedimiz olsun” dedikten sonra duygusal anlar yaşandı.

Soyunma odasında takımını tebrik eden Ceyhan, “Biliyorsunuz ki nasıl başlamışsak öyle gider diye bir tabirimiz var. Bugün Konya maçında son dakikaya kadar bırakmadınız ve hepinizin emeğine sağlık. Ben hep söylüyorum, siz sahada işinizi yapın biz dışarıda gerekeni yaparız. Prim konusunda diliniz konuşsun, ben de yapabileceğimi sizlere aktaracağım” dedi. Bu konuşmanın üzerine Kahramanmaraşspor takım kaptanı, “Başkanım biz ortak bir karar aldık ve bu maçı size doğum günü hediyemiz olsun. Biz size güveniyoruz ve siz en iyisini yaparsınız” ifadelerini kullandı.

(HABER VE FOTOĞRAFLAR: İLKER YİYEN)