Site Logo

KMS BUCA MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Kahramanmaraşspor Ligin 10’uncu haftasında kendi sahasında oynayacağı Bucaspor maçının provasını yaptı.  

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Ligin 10. Hafta karşılaşması için yoğun tempo ile hazırlıklarını sürdürüyor.

12 Şubat Stadyumunda Bucaspor ile karşılaşacak olan Kırmızı – Beyazlı ekip İzmir Temsilcisi Bucaspor maçının hazırlıklarını çift mesai ile sürdürüyor.  5 Kasım Cumartesi günü zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor 3 Kasım Perşembe günü saat 13.30 da Hanefi Mahçiçek stadyumunda takım içerisindeki futbolcular kendi aralarında 2 takım oluşturarak Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi.

Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik Adam Mehmet Bulut ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik adam Bulut oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken kendi sahasında taraftarı karşısında oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına uyguladı. Çifte mesaiye tabi tutulan Akdeniz aslanlarında genç futbolcuların saha içerisindeki mücadeleleri ile dikkat çeken isimler oldu. Zorlu Buca Maçına hazırlanan takımın saha içerisindeki performansı izlemeye değerdi.

FORMA HIRSI TAVAN YAPTI

Hanefi Mahçiçek Stadyumundaki çift kale maçında Futbolcular arasındaki paslaşma takım olma ruhundan ziyade futbolcular arasında farklı bir mücadele gözlere çarptı. Saha içerisindeki iyi mücadelede futbolcular arasında forma kapma şansı ve hırs küpü tatlı rekabete oyunu sevk etti. Saha içerisinde fair- play göstergesi sergileyen Kahramanmaraşsporlu futbolcular iyi mücadele ile Buca maçına hazırlanırken bu müsabakada forma şansı bulabilmek için hırslarını da sahaya yansıttılar. Hazırlıklarını çift idmanla sürdüren Kahramanmaraşspor takımdaki kaynaşma ile birlikte takımda arkadaşlığın yüksek seviyede olması ile birlikte neşeli antrenmanlarla çalışmalarını sürdürüyor. Bucaspor maçının hazırlıklarını sürdüren takımda gençlerde forma savaşı vermesi ise göz doldurdu. (İLKER YİYEN)