Site Logo

“Kupada gruplara kalmak İstİyoruz”

Ziraat Kupasında Süper lig takımlarından Kasımpaşaspor ile karşılaşacak Kahramanmaraşspor’da Kulüp başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Ziraat Kupasında hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu söyledi.

2.Lig beyaz grupta Kahramanmaraş’ı temsil eden Kahramanmaraşspor Perşembe günü İstanbul’da Recep Tayyip Erdoğan stadyumunda Kasımpaşa karşısına çıkacak. Kupa maçı öncesi kupa maçına istinaden yapılan toplantıda Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, kupayı önemsediklerine vurgu yaparak hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu ifade etti. Başkan Ceyhan, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Ziraat Kupası Yıllardır Hayalini kurduğumuz, katılmak istediğimiz ama bir türlü katılamadığımız bir kupa. Bu sene inşallah bunun son evresine geldik. Kuraların çekilmesi ile bildiğiniz gibi Kasımpaşaspor ile eşleştik. Maçımız İstanbul da. Dün Federasyondan gelen bilgiler doğrultusunda maçımız 27 Ekim saat 18.30 da İstanbul Kasımpaşa Recep Tayip Erdoğan stadyumunda oynanacak. A spor Bu maç canlı yayınla aktaracak. Bu da şehrin tanıtımı adına gerçekten bizler için önemli bir durum. Zaten biz kupaya kalma adına bu isteğimiz, bu arzumuzu ifade ederken bunun sebeplerinden biride bu idi. Bir diğer sebepte gruplara kaldığımız zaman Ziraat Bankası Maddi olarak’ta takımlara ciddi bir şekilde destek veriyor. Kahramanmaraşspor’da gruplara kaldığı zaman ciddi şekilde faydalanmış olacak. Hep söylediğimiz bu borç yükünün artık sıfırlanması konusunda bize ciddi katkı sağlayacak. Ve aynı anda da buradan biz gruplara kaldığımızda da hedefimiz gruplarda şampiyon olmak felan değil, bu konuda gerçekçi olmak lazım. Biz taraftarlarımızla da ikili görüşmemizde bunu aktarıyorum. Amacımız gruplara kaldığımızda hedefimiz elimizdeki mevcut genç arkadaşları gurup maçlarında oynatmak. En az 6 maç 3 içeride 3 dışarıda maç yapacağız. Gruplardaki maçlarımızın skorları bizim için önemli değil, bu bizim için gruplara katılmak bizim hedefimiz. 27 ekim Perşembe gününe geliyor. Buradan Ben bütün taraftarlarımıza, imkanı olan bütün taraftarlarımıza o gün İstanbul da yanımızda olmasını istiyorum. Kahramanmaraş’ta bu maça gelmek isteyenler mutlaka olacaktır. Bununla ilgili de yerel yönetimlerden destek bekliyorum. Bu konuda şehrimizi tanıtma adına, taraftarlarımızı, takımımızı tanıtma adına yerel yönetimlerden destek bekliyorum. Sonuçta süper lig takımı ile karşılaşacağız bu canlı yayın maçında ilimiz tanıtım açısından önemli bir yol kat etmiş olacak. Bu bizim için sevindirici bir olay. Bu liglerde bu takımlarla oynayabilme şansını yakalamak çok güzel. İnşallah bizim istediğimiz sonuç lehimize olur ve oradan iyi bir futbol oynayarak memleketimize döneriz. Zaten aynı haftada Karagümrükle maçımız var ve takım dönmeyecek. Orada çalışmalarını sürdürecek. Önemli olan oradaki kupa maçında ipi bizim göğüslememiz. Eğer böyle bir başarıyı Allah’ım nasip eder yakalarsak buda Kahramanmaraş tarihinde bir ilk olacak” dedi.

“GRUPLARA KALIRSAK GENÇ ARKADAŞLARA FIRSAT VERECEĞİZ”

Kasımpaşa maçını galibiyetle atlattıkları takdirde gruplara kalacaklarını ifade eden Ceyhan, “Amacımız gruplara kaldığımızda hedefimiz elimizdeki mevcut genç arkadaşları gurup maçlarında oynatmak. En az 6 maç 3 içeride 3 dışarıda maç yapacağız. Gruplardaki maçlarımızın skorları bizim için önemli değil, bu bizim için gruplara katılmak bizim hedefimiz. 27 Ekim Perşembe gününe geliyor. Buradan Ben bütün taraftarlarımıza, imkanı olan bütün taraftarlarımıza o gün İstanbul da yanımızda olmasını istiyorum. Kahramanmaraş’ta bu maça gelmek isteyenler mutlaka olacaktır. Bununla ilgili de yerel yönetimlerden destek bekliyorum. Bu konuda şehrimizi tanıtma adına, taraftarlarımızı, takımımızı tanıtma adına yerel yönetimlerden destek bekliyorum. Sonuçta süper lig takımı ile karşılaşacağız bu canlı yayın maçında ilimiz tanıtım açısından önemli bir yol kat etmiş olacak. Bu bizim için sevindirici bir olay. Bu liglerde bu takımlarla oynayabilme şansını yakalamak çok güzel. İnşallah bizim istediğimiz sonuç lehimize olur ve oradan iyi bir futbol oynayarak memleketimize döneriz. Zaten aynı haftada Karagümrükle maçımız var ve takım dönmeyecek. Orada çalışmalarını sürdürecek. Önemli olan oradaki kupa maçında ipi bizim göğüslememiz” dedi.

“KASIMPAŞA DEPLASMANINA TARAFTAR GÖTÜRECEK GÜCÜMÜZ YOK”

Perşembe günü Ziraat Türkiye kupası maçına çıkacağız diyen Ceyhan, “Ziraat Kupası Yıllardır Hayalini kurduğumuz, katılmak istediğimiz ama bir türlü katılamadığımız bir kupa. Bu sene inşallah bunun son evresine geldik. Kuraların çekilmesi ile bildiğiniz gibi Kasımpaşaspor ile eşleştik. Maçımız İstanbul da. Maçımız 27 Ekim saat 16.00 da İstanbul Kasımpaşa Recep Tayip Erdoğan stadyumunda oynanacak. A spor Bu maç canlı yayınla aktaracak. Bu da şehrin tanıtımı adına gerçekten bizler için önemli bir durum. Zaten biz kupaya kalma adına bu isteğimiz, bu arzumuzu ifade ederken bunun sebeplerinden biride bu idi. Bir diğer sebepte gruplara kaldığımız zaman Ziraat Bankası Maddi olarak’ta takımlara ciddi bir şekilde destek veriyor. Kahramanmaraşspor’da gruplara kaldığı zaman ciddi şekilde faydalanmış olacak. Bizim Kasımpaşa deplasmanına taraftar götürecek gücümüz yok, Belediyelerimiz bu konuda yardımcı olursa, taraftar götüreceğiz. Benim bu takımla isim yapmak gibi bir derdim yok, amacım şehrimin takımına sahip çıkmak benden daha iyi yapacak biri varsa gelsin ben bırakırım, tek isteğim alacak kişi Kahramanmaraşlı olmalıdır” dedi. (İLKER YİYEN)