Site Logo

Büyük İŞler baŞardIk!

Kahramanmaraşspor teknik direktörü Abdulkerim Durmaz "futbolcu Sergen Yalçın'a verilen paranın yarısı kadarıyla kurulan bir takımla büyük işler başardık"dedi.

Durmaz,yaptığı açıklamada,2.Lig A'ya yükselme müsabakaları ilk maçında Giresunspor'a yenilerek elendikleri için çok üzgün olduklarını ifade etti.

Giresunspor maçının ilk yarısında çok iyi mücadele ettiklerine işaret eden Durmaz,ikinci yarıda iyi oynayamadıkalrı için sonuca gidemediklerini kaydetti.

   İstanbul dışında ilk defa bir Anadolu takımını çalıştırdığına vurgu yapan Durmaz,"içinde bulunduğumuz şartları ve ekonomi durumu değerlendirdiğimiz zaman,Kahramanmaraşspor'un bu noktaya gelmesinin büyük başarı olduğunu düşünüyorum.Çok refah içinde bir takım değildik.Bu şartlarda görevimi fazlasıyla yerine getirdiğimizi düşünüyorum.Taraftarlarımızın,futbolcuların ve yakın çevremizin de bu şekilde düşündüğüne inanıyorum.Ama şans bizden yana değildi,oyuncularımla gurur duyuyorum,yani büyük işler başardık"diye konuştu.
   
Kahramanmaraş'a yeterince sahip çıkılmadığını savunan Durmaz,şöyle konuştu:

"Kentin ,takımına sahip çıkması gerekir.İş adamları olsun,belediye başkanımız olsun kulübü bir ilgisizlik var,sorun buradan kaynaklanıyor.Bursa'da oynanan maça Giresun'dan 10 bim seyirci geldi.Her tarafta yeşil-beyaz Giresunspor bayrakları vardı.Biz kendimizi deplasmanda hissettik.Bu arada,göreve devam edip etmeyeceğim konusunda yönetimin karar vermesini bekleyeceğim.