Site Logo

KAHRAMANMARAŞSPOR'DA GİDENLER - KALANLAR

Kahramanmaraşspor’da yeni sezonda gidecek ve kalacak oyuncular belirlendi. Yönetim devam etmeyi düşünmediği isimlere tebliğ yaptı.

Ligin son haftası ligde kalan ve sezonu tamamlayan temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da çalışmalar erken başladı. Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ın bütün oyuncularla bire bir görüştüğü ve gidecek kalacak isimlere gereken açıklamaların yapıldığı öğrenildi. Yeni sezonda kadro da bir revizyon ve yenileme olacak. 2 sezondur forma giyen bir çok oyuncu işle yollar ayrıldığı öğrenildi. Yani yeni sezonda bir çok eski isim kadroda olmayacak.

TRANSFER LİSTESİ YAPILDI

Sezon içerisinde antrenörleri çok sayıda maç izleme talimatı veren Başkan Ceyhan’ın maç izleme ekibine özellikle gelecek vaat eden oyuncuların takibe alınması için talimat verdiği biliniyordu. İzlenen oyuncularla görüşüleceği ve takıma takviyelerin izlenen oyuncular üzerinden yapılacağı öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ BİTENLER

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta  Ligin bitmesiyle birlikte Kahramanmaraşspor’da sözleşmesi biten oyuncular; Ahmet Topal, Ali Osman Aydoğan, Cüneyt Çelik, Emre Öztürk, Eser Akbaş, Hakan Vural Koçaslan, Hüseyin Keleş, Koray Sönmez Uysal, Mehmet Menderes Önkuzu, Mesut Balkan, Mustafa Ün, Onur Balduk, Onur Karakabak, Ramazan Durdu, Recep Yaşar, Volkan Özcan ve Volkan Bekçi’nin 31 Mayıs 2016’da sözleşmesi bitecek.

Haber:İLKER YİYEN