Site Logo

ALPEDO KAHRAMANMARAŞSPOR 0-0 ORDUSPOR

Spor Toto 2.Ligde mücadele eden temsilcimiz AlpedoKahramanmaraşspor lig sonuncusu Orduspor ile golsüz berabere kalarak avantaj tepti.

 

 Genç oyunculardan kurulu Orduspor maçın başında Mehmet Arı ile penaltı vuruşundan yararlanamazken, Kırmızı Beyazlılar oynadıkları oyun ile taraftara umut vermedi.

 

Karşılaşmanın ilk yarısı AlpedoKahramanmaraşspor’un tutuk oyunuyla geçti. Ligde kalma mücadelesi veren her iki ekipte net gol pozisyonlarından yararlanamadı. Orduspor’un 11. dakikada kazandığı penaltıda Mehmet Arı penaltıdan faydalanamadı. AlpedoKahramanmaraşspor’un Menderes, Ahmet Kutluer ve Emre ile yakaladığı pozisyonlardan da gol sesi çakmadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarıda da ilk yarıdaki oyunu sahaya döken iki takımda gol bulmayınca sahadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı. Her iki takımda 1 puanla sahadan ayrılarak ligdeki düşüşlerini sürdürdüler.

 

MAÇIN KARNESİ

 

Stadyum: 12 Şubat

 

Hakemler; Serkan Önsal***, İsmail Taygun***, Harun Dagdeviren***

 

AlpedoKahramanmaraşspor: Cüneyt Çelik***, Mustafa Ün**, Koray Sönmez Uysal***, Mehmet Menderes Önkuzu** (Dk69 Volkan Bekçi**), Ahmet Topal**(Dk54 Ramazan Durdu*) , Emre Öztürk***, Hakan Vural Koçaslan**,  Ahmet Kutlu Er**, Ali Osman Aydoğan** (Dk 81 Hüseyin Keleş*), Eser Akbaş**, Volkan Özcan***

 

Orduspor: Kaan Kars**, Doğancan Aynacı**, Altan Kılıç**, Burak Saban***, Mehmet Arı*** (Dk75 Muhammet Can Öztürk**), Mehmet Batuhan Şenel** (Dk90 Muhammet Kurt?), Burak Demireğen**, Özgen Erdem**, Yasin Öztop**, Furkan Mızrak***, Tolga Yılmaz*** (Dk85 Emre Usta*)

Sarı kartlar: Dk 49 Furkan Mızrak (Orduspor)

 

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR;

 

Dk 1: Defansın arkasına atılan topta Ahmet Kutluer ceza sahasına girmek isterken ayağından topu çok açtı. Top kaleci Kaan’ın kontrolünde auta çıktı.

Dk 11: Orduspor atağında ceza sahasında savunmada Koray’ın müdahalesinde Mehmet Arı yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi bu pozisyonda penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Mehmet Arı topu direğe nişanladı ve dönen topu savunma uzaklaştırdı.

Dk 15: Kahramanmaraşspor atağında Ahmet Kutluer ceza sahasına girmeden uzaktan sert vurdu. Top kalecinin kontrolünde auta çıktı.

 

Dk 17: Sağ kanattan Burak ceza sahasına girdi. Savunmanın uzaklaştırmak istediği toüp Mehmet Arı’ın önünde kaldı. Mehmet’in uzaktan sert şutunda kaleci Cüneyit topu kontrol etti.

 

Dk23: Sol kanattan Eser ceza sahasına girdi. Savunmanın müdahalesiyle yerde kaldı. Gözler karşılaşmanın hakemine çevrildi ancak hakem devam kararı verdi.

 

Dk 25: Kahramanmaraşspor atağında Emre kaleci Kaan ile karşı karşıya kaldı. Emre’nin plasesinde kaleci Kaan topu uzaklaştırdı.

 

Dk27: Mehmet Batuhan sağ kanattan ceza sahasına yaklaştı ve ortasını açtı. Ceza sahası dışında Tolga’nın vuruşunda top üstten auta çıktı.

 

Dk43: Eser’in ara pasında sol kanatta Emre topla buluştu. Emre’nin ortasında Ahmet Kutluer’den önce araya gören savunma topu uzaklaştırmayı başardı.

 

Dk45: Ahmet Topal’ın ceza sahasının dışından şutunda top az farkla yandan auta çıktı.

 

Dk 45 +2:  Menderes sağ kanattan ceza sahasına girdi. Menderes’in şutunda kaleci Kaan golü önledi.

 

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

 

İKİNCİ YARI;

 

Dk 49: Sol kanattan bindirme yapan Orduspor’da Şaban ceza alanı içerisine gönderdiği topa Mehmet vuramadı ve top kalecide kaldı.

 

Dk 51: Sağ kanattan Kahramanmaraşspor ceza alanı içerisinde Emre Öztürk ile önemli bir atağa imza attı. Ceza alanında karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa sert ve isabetsiz bir şutla topu auta gönderdi.

 

Dk55: AlpedoKahramanmaraşsporsol kanat korner çizgisine yakın alandan topu Ahmet Kutluerle oyuna cevirdi ve ceza alanı içerisinde topu Emre’ye aktardı. Emre ise kendi evreni ekseninde dönerek müsait bir pozisyonda topu kaleye gönderdi. Topu takip eden Kaan topa hakim oldu.

 

Dk 65: Ramazan Durdu’nun ceza alanına doldurduğu topa Akmet Kutluer hareketlendi ancak Orduspor kalecisi Kaan topa tek hamlede sahip oldu.

 

 

 

Dk: 67: Sol kanattan Ramazan Durudu ile korner atışı kullanan Kahramanmaraşspor’da Ahmet Kutluer rovaşata bir vuruş denedi, bu vuruşta Orduspor defansına çarparak top tekrar kornere gitti.

 

Dk 68: Kahramanmaraşspor’da oyuncu değişikliği çıkan oyuncu Mehmet Menderes, giren oyuncu Volkan belkçi oldu.

 

Dk: Kahramanmaraşspor bu dakikada yine tehlikeli geldi ve Emre Öztürk’ün yerden ortasında Ramazan durdu arka direkte ıskalayınca top auta gitti.

 

Dk 75: Orduspor’da oyuncu değişikliği, çıkan oyuncu Mehmet Arı, giren oyuncu Muhammet Can Öztürk oldu.,

 

Dk 80: Kahramanmaraşspor’da oyuncu değişikliği, çıkan oyuncu Ali Osman, oyuna giren oyuncu Hüseyin Keleş oldu.

 

Dk 85: Orduspor’da oyuncu değişikliği Tolga Yılmaz çıktı, Emra Usta oyuna girdi.

 

Dk 87: Ramazan Durdu’nun sol taraftan kullandığı korner atışında top arka direğe yönelirken, Volkan Özcan tekrar ceza alanına ortaladı ve Orduspor defansı topu son anda uzaklaştırdı.

 

Dk 90: Maçın sonuna 5 dakika ilave edildi.

 

Dk: 90+1: Ramazan Durdu’nundefans arkasına gönderdiği topta Emre Öztürk ofsayta yakalandı.

 

Dk: 90+2: Sağ taraftan Ordusporkorneratışıkullanırken, Emre Usta ceza alanına topu gönderdi. Muhammet Can kafayla dokundu top auta gitti.

 

Dk 90+4 Ordusporda oyuncu değişikliği, Mehmet Batuhan oyundan çıktı, Muhammet Kurt oyuna girdi.(İLKER YİYEN)