Site Logo

KAHRAMANMARAŞSPOR'DA 2 İSTİFA

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Alpedo Kahramanmaraşspor'un Kulüp Asbaşkanı Fikret Fındık ve Teknik Sorumlusu İzzet Kazancı, görevlerinden ayrıldı.

 Konu hakkında Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Fikret Fındık ve İzzet Kazancı, Basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundular. KMS Storede düzenlenen toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, "Bu bir bayrak yarışıdır, gün gelecekki bizde bunu birine devredeceğiz" dedi. Başkan Ceyhan, "Fikret Fındık uzun yıllardır takıma emek verenlerden birisi. Artık kendisi çok yıprandığını ve bu görevi bırakacağını söyledi. Bende kendisinin bu kararına saygı duydum ve görevi bu gün itibari ile bıraktı. Diğer yandan Teknik Sorumlumuz İzzet Kazancı'da yine aynı şekilde tamamen görevi bırakması kendi isteği. Bende kendilerine takımımıza verdikleri emeklerden dolayı teşekkürlerimi bildiriyorum. Diğer yandan forvet oyuncumuz Recep Yaşar sezon sonuna kadar kadro dışı bırakıldı. Bu anlamda güzel olan bunduğumuz sürece arkamızda güzel intibalar bırakabiliyormuyuz, iyi adımlar, iyi projeler ile doğru kararlar verebilmişmiyiz bunu düşünmeliyiz."

  'DEVRETME KAPIM HERKESE AÇIKTIR'

"Ben bir sanayici işadamı olarak şehrin tüm siyasi liderlerine, şehrin tüm ticari liderlerine bir kere daha seslenmek istiyorum" diyen Ceyhan, "Lütfen bu takıma sahip çıkın, bu takım yalnızca Fatih Mehmet Ceyhan'ın değil, şehrin takımı. Gittimiz yerde başarı ve başarısızlıkta benim adım geçmiyor, Maraşspor yendi, yenildi diye geçiyor. Bu önemi bilerek en azından çevremizdeki illerin insanları takımlarına nasıl sahip çıkıyorsa, bunu kopyalayarak örnek alsalar bu takım çok daha başırılı olacaktır. 12 Şubat'a gelen benim değil, Kahramanmaraşspor'un misafiridir. Biz tek başımıza mutlaka birçok hata yapıyoruz, ama ortak akılla yönetmek adına yönetim kapım, idari kapım, hatta devretme kapım Kahramanmaraşlı olan herkese herzaman açıktır. Şehrin dinamikleri harekete geçmez ise bizlerin bir avuç insanın yapabileceği inanın bunun ötesi olmaz. Profesyonel ligde bir takım yönetiyorsunuz bunun maddi, manevi, lobi, organizasyon, tanıtım, lojistik, yönetim noktalarında ciddi destekler lazım. Biz ancak bu kadar götürebiliyoruz" dedi.   

 'ARTIK YORULDUM'

 Başkan Ceyhan'dan sonra söz alan As Başkan Fikret Fındık ise, 8 yıldır Kahramanmaraşspor Kulübünde yöneticilik yaptığını belirterek, "artık yoruldum, sağlık sorunlarımda var, onun yanında aileme dahi fazla vakit ayıramıyorum. Onun için Başkınımızdan affımı istedim, oda sağolsun bunu olumlu karşıladı ve bugün itibari ile Kahramanmaraşspor'da ki görevimi bırakıyorum" şeklinde konuştu.  

'FUTBOLDA HERŞEY BAŞARIYA ENDEKSLİDİR'

Teknik Sorumlu İzzet Kazancı'da, şöyle konuştu; "İkinci yarının başından beri Başkanımız bize bu görevi vermişti, bu göreve layık olmaya çalıştım. Tabiki gelmesinide, gitmesinide bileceksin. Futbolda herşey başarıya endekslidir. Kahramanmaraşspor'un önünün açılması açısından bende Başkanımıza görevi noktalamak istediğimi söyledim, oda sağolsun buna olumlu baktı ve görevimi bırakıyorum. Allah Kahramanmaraşspor'un yardımcısı olsun."

  Haber: Mahmut Beyaz