Site Logo

ÖZARSLAN:''ŞANSSIZ BİR MAĞLUBİYET ALDIK''

Alpedo Kahramanmaraşspor Futbol Şube sorumlusu Kürşat Özarslan, deplasmanda iyi mücadele ettikleri ve son gol ile sarsılıp kaybettikleri Anadolu Selçukspor maçı hakkında iyi oynadıklarını belirterek kayıpları telafi edeceklerini ifade etti. 

Kahramanmaraş Store’de düzenlenen basın toplantısında konuşan Futbol Şube sorumlusu Kürşat Özarslan ligin güçlü takımlarından birine karşı oyun ve mücadele olarak iyi bir noktada olduklarını belirterek golü atanın kazanacağı bir maç olduğunu savundu.

Futbol Şube Sorumlusu Kürşat Özarslan ve İdari Menajer Mehmet Tıraş ile birlikte oynanan Konya Anadolu Selçukspor maçının değerlendirmesini yapan Özarslan, “Malumunuz iki haftadır kafamız biraz şanssızda olsa biraz iki tane yenilgi aldık. Tabii bu durum bizi biraz huzursuz etti ama aldığımız sonuçlar son 2.yarıda başlayan sakatlık cezalı arkadaşlarımın biraz çokluğundan kaynaklanan bir durum oldu. Bu arkadaşların dönmesiyle inşallah içeride ki ilk maçımız da bu ikinci maçta yaptığımız kayıpları telafi edeceğimizi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

“BİZ ATTIK, ONLAR ATTI”

Konya deplasmanın hakkında konuşan Özarslan, “Hafta sonun da ki maçla ilgili de konuşmak gerekirse mücadeleci bir maç oldu işte onlar attı, biz attık onlar attı biz attık aslın da maç ortamı iyiydi ama şansız bir 3. Gol bizim de bulduğumuz 3-4 tane daha net pozisyonumuz var. Ama atanın kazandığı bir maç oldu. Yani onlar kaçtı biz kovaladık biz atsak belki biz önde bitirirdik. Ama takım olarak mücadele olarak istediğimizi alıyoruz ama bu iki haftadır sonuç olarak sonuca yansıtamıyoruz. Ama arkadaşlar bu işin farkına varmıştır bu haftadan sonra inşallah geri haftalar da geçen sene olduğu gibi hiç beklenmedik sonuçlara imza atacağını ben inanıyorum. İnandıktan sonra da zaten geriye sadece çalışmak kalıyor. Bu konuda çalışmalara hemen başlayıp maçımız da cumartesi günü inşallah maç ile birlikte çıkışa geçeceğimize ben inanıyorum. Çünkü cezalı arkadaşlarımız kalmadı bir Onur Karakabak arkadaşımız da sakatlık devam ediyor. Onun yerine oynayan arkadaşta Mustafa da zaten sağ olsun oda bizi yanıltmadı iyi bir performans sergiliyor. O kadar zaman oynamamasına rağmen” ifadelerini kullandı.