Site Logo

KMS'NİN YENİ PATRONU TANER GÜLLERİ

Alpedo Kahramanmaraşporumuz, teknik direktör Erdal Alpaslan’ın ayrılmasının ardından yeni hoca arayışlarına başlamıştı. Yaklaşık 3 haftadan bu yana ince eleyip sık dokuyan yönetimimiz yeni teknik patronu açıkladı.


‘’Gelişen süreçte bizimle birlikte şehrin dokusuna uygun ve hedeflerimize doğrultusunda bizleri üst seviyelere çıkartacak olan hoca arkadaşlarımızla görüştük. Arasında bir seçim yapma kararı verdik. Sonuç olarak genç ve futbolcu iken isminde çokça söz ettirmiş Taner Gülleri hocamızla anlaşma sağladık. Allah her iki taraf için de hayırlı uğurlu etsin. Hocam bildiğiniz gibi spor geçmişi kariyer belirli bir arkadaşımız. Kendisi de bizler gibi Akdeniz toprağından birisidir. Hedefleri var İnşallah bu hedefleri gerçekleştirme noktasında biz bir kader birliği ettik. Bundan sonra artık kırmızı-beyaz fotoğraf karesinin içinde hocamda bir parça olacak. Ben kendisine hayırlı uğurlu olsun diyorum. İnşallah başarılı bir sezon geçireceğine inanıyorum. Kendisi ile 1 yıllık sözleşme imzaladık’’ dedi.
İmza töreninde konuşan yeni teknik patronumuz Taner Gülleri şunları dile getirdi;
Beni Kahramanmaraşspor laik gördükleri için çok teşekkür ediyorum. Benim yapımda hiçbir zaman tekil kişi yok, ‘’biz’’ varız. Ben kelimesini sizlere asla söyleyemeyeceğim. Her anlamda hep biz diye konuşacağız. Daha önceden beraber çalıştığım öğrenci ve arkadaşlarım var. O yüzden kendimin şanslı olduğun düşünüyorum. Yanı sıra kulüp başkanım ve ekibi de gerçekten iyi niyetli insanlar bu işe gönül vermişler. Taşın altına elini değil tabi caizse kellesini koymuşlar, vücudunu koymuşlar. Ben aslen Adanalıyım ve maalesef Adana'da öyle insanları yok. Başkanımla 3 - 4 saattir beraberiz ama sanki üç yıldan beri beraber gibiyiz. Bu hususta sevgi ve dostluklarından dolayı da teşekkür ederim. Hedeflerim doğrultusunda buraya geldim ve başarılı olmak istiyorum. Kahramanmaraş’ın yeri her zaman üstlerdir. Ama biz İlk önce ilk beşe girmek içerisine girmek için çabalayacağız. Daha sonrasında ise şampiyonluk adını direk şampiyon olup PTT 1.Lige çıkmak istiyoruz. İnşallah bunu ekip olarak gerçekleştiririz, camianın bütünleşmesi adına burada herkese iş düşüyor. Buradan taraftarlarımıza da sesleniyorum. Emin olsunlar ki zevkle izleyecekleri, heyecan dolu bir takım olgusu oluşturacağız. Bu yüzden bizleri yalnız bırakmasınlar. Alpedo Kahramanmaraşspor’u daha önce izlemedim, ama takım içerisinde arkadaşlarım var. Onlardan aldığım bilgiler doğrultusunda buraya geldim. Daha önce Nazilli Belediyespor ile anlaşmıştım ama istediğim şartlar olmadı, sonrasında ayrılmak kısmet oldu. Daha önce Giresunspor, Samsunspor, ve Göztepespor ‘da ise yardımcı antrenörlük yaptım. Teknik direktörlük olarak ilk olacak ve gençlerin önünü açması adına da ilki gerçekleştirmek istiyorum’’ diyerek, transferde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah Kahramanmaraş’ı laik olduğu yerlere çıkartacağım, dedi.