Site Logo

PENALTI CANAVARI MESUT BALKAN

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 9. hafta maçında Alpedo Kahramanmaraşspor, kendi sahasında Nazilli Belediyespor'u 1-0 mağlup etti.

Kaşılaşmanın ilk yarısında ve 2. Yarısında Konuk ekip Nazilli Belediyespor’un sert şutlarına geçit vermeyerek kalede panterleşen Alpedo Kahramanmaraşspor’un file bekçisi Mesut Balkan maçın adamı oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda kontrollü oyunu tercih ederken, 21. dakikada Nazilli Belediyespor lehine verilen penaltıyı kaleci Mesul Balkan kurtarırken, Nazilli Belediyespor bu penaltıdan yararlanamadı. İlk yarıda orta alan mücadelesi ile geçen maçta her iki tarafta organize ve kontrollü bir şekilde rakip kaleye gitmeye çalışırken, ilk yarı 0-0’lık eşitlikle tamamlandı. 2. Yarıda da rakibin etkili ataklarına kalesini muhteşem bir şekilde koruma altına alan Mesut rakibi güldürmedi.

İlk yarıda konuk ekip Nazilli’nin Penaltısını kurtaran Alpedo Kahramanmaraşspor’un kalecisi Mesut Balkan, Penaltı atışı sonrasında dizleri ile çökerek şükür etti. Müsabaka sonrası ise galibiyeti dua ederek arkadaşları ile galibiyet sevincini birlikte yaşadı.

VOLKAN NAZİLLİYİ SEVİNDİRMEDİ

Alpedo Kahramanmaraşspor’un defans oyuncusu Volkan Özcan Nazillispor’un ataklarında Kaleci Mesut’un açıklarını kapatarak gole izin vermemesinde en büyük yardımcısı oldu. İlk yarıda sahada varlık gösteremeyen Volkan Özcan İkinci yarıda silkinerek galibiyetin eseri oldu.  Özellikle karşılaşmanın 88 dakikasında Sol kanattan yüklenen Nazili ekibi Gökhanla ceza alanına girdi ve set vuruşla topu kaleye gönderdi. Kaleci Mesut’u da geçen topa çizgi de Volkan Özcan kafa ile karşılık vererek gole izin vermediği pozisyonda Nazilli’nin gol diye sevindiği pozisyonu volkan engellemiş oldu ve önemli dakikaya imza attı.