Site Logo

ALPEDO KAHRAMANMARAŞSPOR: 1 - KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR: 1

Temsilcimiz Alpedo Kahramanmaraşspor evinde konuk ettiği ve ilk yarıda 0-1 geri düştüğü Konya Anadolu Selçukspor ile 1-1 berabere kalarak puanlar paylaşıldı.

Spor toto 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Alpedo Kahramanmaraşspor ligin 7. haftasında Konya Anadolu Selçukspor’u 12 şubat Stadında konuk etti. Mücadeleye hızlı başlayan temsilcimiz aradığı golü bulamazken, ender gelişen Selçukspor atağında İsmail Güven uzaktan sert ve düzgün vurdu ve takımını öne geçirdi.0-1 İlk yarı bu skor ile sona erdi. Zorlu karşılaşmanın 18. Dakikasında orta sahada topu alan İsmail, uzaktan çektiği şutla takımını 0-1 öne geçirdi. İlk yarı baskılı oyun tarzı sergileyen Konya ekibi ilk yarıyı 0-1 önde kapattı. 2. Yarıda oyuna geride başlayan Alpedo Kahramanmaraşspor 54. Dakikada Recep Yaşar’a faul yapılması sonucunda Alpedo Kahramanmaraşspor ceza alanı dışından Emre Öztürk ile serbest vuruş kullandı. tüm takımın baraj kurduğu serbest vuruşta Emre topu direk kaleye gönderdi ve beraberlik golünü attı. Mücadelenin ikinci yarısına hızlı başlayan kırmızı beyazlılar serbest vuruştan Emre'nin klas golü ile skora dengeyi getirdi. 1-1. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-1 sona erdi. Beraberlikle 90 dakikanın tamamlandığı karşılaşma bu skorla tamamlandı ve her iki takımda 1 puana razı oldu.

MAÇIN KARNESİ

STADYUM:12 Şubat

HAKEMLER: Uğurcan Tozlu, Osman Kozan, Mustafa Akkuş

ALPEDO KAHRAMANMARAŞSPOR: Mesut Balkan***, Koray Sönmez Uysal***, Mehmet Menderes Önkuzu**(Sinan Yitmez**), Volkan Bekçi***, Recep Yaşar***, Emre Öztürk****, Hakan Vural Koçaslan**, Ali Osman Aydoğan**, Hüseyin Keleş***, Onur Karakabak***, Eser Akbaş**

KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR: Oğuzhan Demirci**, Can Demir Aktav**, İsmail Güven***, Seddar Karaman**, Ali Dere***, Tufan Özbozkurt**, Yusuf Onur Arıkan***, Ahmet Önay**, Aykut Uluç**, Soner Birinci***, Okan Derici**

GOLLER: 18’ İsmail (Konya Anadolu Selçukspor), Dk 54 Emre Öztürk (Alpedo Kahramanmaraşspor)

SARI KART: 22’ Yusuf Onur (Konya Anadolu Selçukspor)  

MAÇTAN DAKİKALAR:

İLK YARI;

Karşılaşma konuk ekip Konya Anadolu Selçukspor’un vuruşuyla başladı.

Dakika 2: Kahramanmaraşspor orta alanda gelişen pozisyonda Volkan’ın pasında Mehmet Menderes kaleciyle karşı karşıya kaldı. Mehmet’in şutunu kaleci Oğuzhan kornere çeldi.

Dakika 18: Konya Anadolu Selçukspor’da orta sahada topu alan İsmail, uzaktan çektiği şutla takımını 1-0 öne geçirdi.

Dakika 22: Konya Anadolu Selçukspor’da Yusuf Onur, Mehmet Menderes’e yaptığı müdahale sonucu sarı kartla cezalandırıldı.

Dakika 30: Kahramanmaraşspor’da sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Mehmet Menderes’in yerine Sinan Yitmez oyuna dahil oldu.

Dakika 34: Konya Anadolu Selçukspor’da Okan’ın sağ çaprazdan uzaktan çektiği şutu kaleci Mesut son anda kornere çeldi.

Dakika 40: Konya Anadolu Selçuksporda sol kanatta son çizgiye Ali’nin pasında Okan şutu çekti, defansa çarpan top İsmail’in önünde kaldı, İsmail’in şutu az farkla auta çıktı.

Dakika 43: Kahramanmaraşspor’da orta sahada topu kapan Volkan’ın şutu savumada kaldı.

Dakika 45: Kahramanmaraşspor’da sol kanatta gelişen atakta Recep’in sol çaprazdan çektiği şut farklı şekilde auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekip Konya Selçukspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARI;

Dakika 46:  Kahramanmaraşspor’da ilk yarının son dakikalarında sakatlanan Volkan Bekçi’nin yerine Hayrettin Cengiz oyuna dahil oldu.

Dakika 49: Konya Anadolu Selçukspor sol kanattan Aykut ile hareketlendi, ceza alanına gönderdiği topa Soner çıktı top yandan auta gitti.

Dakika 51: Orta sahadan gelişen Kahramanmaraşspor atağında  Hüseyin ceza alanına gönderdiği topa Hayri sahip çıktı, Hayri ise parelel kaleye gönderdiği topa kimse dokunamayınca top kaleci Oğuzhanda kaldı.

Dakika 54: Alpedo Kahramanmaraşspor ceza alanı dışından Emre Öztürk ile serbest vuruş kullandı. tüm takımın baraj kurduğu serbest vuruşta Emre topu direk kaleye gönderdi ve beraberlik golünü attı. 1-1

Dakika 57: Sağ kanattan gelişen Alpedo Kahramanmaraşsppr atağında Hayrettin topu Sinan’a gönderdi, Sinan ise ceza alanına yakın bir yerden kaleyi yokladı Kaleci topa geçit vermedi.

Dakika 59: Konya ekibinde Yusuf onur oyundan alınırken yerine Koray oyuna dahil olur.

Dakika 62: Konya Selçukspor sol kanattan Ali ile atağa çıkar ceza alanına kadar derinlemesine girdiği pozisyonda Hüseyin geçit vermez.

Dakika 63: Alpedo Kahramanmaraşspor’da Hakan Sert müdehale sonucunda sarı kartla cezalandırıldı.

Dakika 67: Alpedo Kahramanmaraşspor orta sahadan geliştirdiği atakta Recep topu Sinan’ın önüne bıraktı. Sinan ceza alanına kadar girdi ve kaleci oğuz’u da aştı ama topu yandan auta bıraktı.

Dakika 71: Alpedo Kahramanmaraşspor Ceza alanı içerisinde Hayrettinle golü buldu ama gol ofsayt gerekçesi ile sayılmadı.

Dakika 73: Alpedo KAhramanmaraşspor Recep Yaşar ile ceza alanında tehlikeli bir atak yaratarak gole çok yaklaştı. Tehlikeli atağı defans önledi.

Dakika 75: Üstü üste atak geliştiren Alpedo Sol kanattan Onur’un açtığı ortaya Eser çıktı, Eser boşa kaçan Recep’e topu aktardı. Recep ise bekletmeden topu Sinan’ın önüne düşürdü. Sinan vurmak istedi, topu kaleci Oğuzhan kontrol etti.

Dakika78: Sol kanattan Ali ile atağa çıkan Konya ekibinde ali Tufanın önüne gönderdiği top ceza alanı çaprazından Tufan topu içeri gönderdi. İsmail’in kafa ile çıktığı topa Kaleci Mesut yumrukla topu uzaklaştırdı.

Dakika 84: Konya ekibinde Seddar oyundan çıkar, Oğuz oyuna dahil olur.

Dakika 86: Alpedo Kahramanmaraşspor da Hüseyin Keleş Sarı kartla cezalandırıldı.

Dakika 89: Sağ kanattan gelişen Alpedo Kahramanmaraşspor atağında Sinan ceza alanına kadar düştü, ceza alanında topu Recep’e gönderdi recep hareketlenmeyince top başa kaldı.

Dakika 90: Müsabakaya 3 dakika oynanılmayan süre eklendi.

Dakika 90+1: Alpedo kahramanmaraşspor’da Emre ile orta kullanıldı. Emre’nin kale içerisine gönderdiği topa Sinan kafa ile vurdu top üstten auta gitti.

Dakika 90+3 her iki takımında mücadelesi sürerken maçın hakemi maçı bitirdi ve her iki takımda 1 puana razı oldu.