Site Logo

KMS'DE HEDEF KONYA SELÇUK

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Alpedo Kahramanmaraşspor, Ankara da yaşanan terör eylemi sonrasında maçlarının ertelenmesinin ardından 1 günlük izin sonrası kendi tesislerinde toplandı ve Konya temsilcisi Anadolu Selçukluspor maçının hazırlıklarını hızlandırdı.

Kendi tesislerinde zorlu maçın hazırlıklarında tempo yükselten temsilcimiz Pazar gününe kadar hazırlıklarını burada sürdürecek. Ligde üst sıralara tırmanmaya başlan kırmızı-beyazlılar yükselişini devam ettirmek istiyor.

KAZANMAYA ALIŞTI

Son haftalarda aldığı sonuçlarla üstlere doğru tırmanışa geçen Alpedo Kahramanmaraşspor takım olarak kendine geldi. Özellikle son haftalarda iç saha ve deplasmanda topladığı puanlar ile şeytanın bacağını kıran Kırmızı-beyazlılarda, futbolcular sahada 90 dakika boyunca iyi mücadele vermeye başladı.

ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILDI

İstanbul deplasmanına Ankara’da yaşanan olaylar ve yaşanan olaylar neticesinde TFF’nin aldığı karar doğrultusunda haftayı maç oynamadan geçiren Alpedo Kahramanmaraşspor, İstanbul dönüşü verilen 1 günlük ara sonrası çalışmalara başlayarak evde oynanılacak Konya Anadolu Selçukluspor maçının hazırlıklarını hızlandırdı. Teknik Direktör Mehmet Erdal Alpaslan nezaretinde çalışmalarını Hanefi Mahçiçek Stadyumunda sürdürülen Kırmızı- Beyazlı ekipte moraller üst düzeyde olurken Ülke gündeminde yaşanan olaylar ile de takımda burukluk hat safhada.

FORMA HIRSI ÜST SEVİYE DE

Derin kadroya sahip olan ve alternatif kadro ile güçlü bir ekip olan Alpedo Kahramanmaraşspor da forma hırsıda her hafta daha da güçlenirken takımın kondisyon olarak yükselişi de dikkat çekti. Takımda her futbolcunun hazır halde forma beklemesi taraftarını mutlu ederken teknik ekip ise ideal kadroyu oluşturmakta, tercih konusunda zorlanmaya başladı.