Site Logo

Durmaz: "Tüm gayretİmİzİ göstereceĞİz"

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Abdülkerim Durmaz, pazartesi günü Bursa'da başlayacak olan Türk Telekom Lig A'ya yükselme maçlarında, takımın, hedefe ulaşmak için tüm gayretini sarf edeceğini söyledi.

Durmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, finalde işlerinin hiç kolay olmadığını, ancak hedefe ulaşabilecek bir kadro yapısına sahip olduklarını belirtti.

Takımın yarın Bursa'ya gideceğini kaydeden Durmaz, ''Bu tür final maçlarının havası çok ayrı olur. Takımlar bu noktaya kolay gelmediler. En zor grupların birinden çıkan bir ekip olarak, biraz gününde, biraz da şansımız yaver gittiği taktirde, işimiz kolaylaşır. Bu tür maçlarda havaya giren takım ipi göğüsler'' diye konuştu.

Kahramanmaraşspor'un sezon başından beri Lig A'ya çıkmayı hedeflediğini ve birinci kademe maçlarında yükselme gurubuna çıkmayı son maçta bir puan farkla kaçırdığına dikkat çeken Durmaz, klasman grubunu ise lider başlayıp, lider tamamladıklarına dikkat çekti.

Bursa'daki maçlarda ekibine her yönüyle güvendiğini tekrarlayan Durmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Bundan sonra bizden beklenileni el birliği ile gerçekleştireceğimize inanıyorum. Yönetim kurulu başkanımız ve yöneticilerimiz bize her zaman büyük destek verdiler. Bundan dolayı başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Yönetim ve şehrimizin beklentisini Bursa'da elde edebilmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Ayrıca, Kahramanmaraşspor'un final maçlarının takımı olması da ümitlerimizi bir hayli artırıyor. Rakiplerimizi az çok tanıyoruz. İyi bir mücadele ile mutlu sona ulaşacağımız kanaatindeyim.''

Öte yandan, final maçları hazırlıklarını hafta başından beri Hanefi Mahçiçek Stadı'nda sürdüren Kahramanmaraşspor'da final maçları öncesinde sakat ve cezalı futbolcu bulunmadığı bildirildi.