Site Logo

İSTİKLAL MARŞINDA ASKER SELAMI

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan Hatayspor- Alpedo Kahramanmaraşspor maçında, konuk takım Alpedo Kahramanmaraşspor’un oyuncuları İstiklal Marşı'nı asker selamı vererek söyledi.

2. Lig'de Beyaz Grup'ta mücadele eden Alpedo Kahramanmaraşsporlu futbolcular, Ligin 2. Haftasında deplasmanda Hatayspor karşısında oynadıkları maç öncesi son zamanlarda yaşanan terör olayları tepki göstererek İstiklal Marşı ve Saygı duruşunda asker selamı verdi.

Antakya Atatürk Stadı'nda oynanan Hatayspor ve Alpedo Kahramanmaraşspor karşılaşması öncesi futbolcular son günlerde yaşanan terör saldırılarında şehit olan güvenlik güçleri için saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu. İstiklal Marşı okunduğu sırada Konuk ekip Alpedo Kahramanmaraşsporlu futbolcular asker selamı vererek teröre tepki gösterdi. Tribünde bulunan Hayatspor ve Alpedo Kahramanmaraşspor taraftarları da ''Şehitler ölmez vatan bölünmez, Ne mutlu Türküm diyene, vatan sana canım feda'' sloganları attı.

ASKER SELAMI GALİBİYET’E DAMGA VURDU

Alpedo Kahramanmaraşsporlu oyuncular Hatayspor maçı sonrası soyunma odasında anlamlı bir galibiyet kutlaması yaptı. Temsilcimiz Alpedo Kahramanmaraşsporda oyuncular galibiyet kutlamasını da yine ses getirecek şekilde yaptı. Maçın başında yapılan seranomi de İstiklal marşı ve saygı duruşunu asker selamı ile tamamlayan ekibimiz maç sonrasında da galibiyet kutlamasını da yine asker selamı ile gerçekleştirdi. Maç öncesi şehitleri asker selamı ile anan kırmızı-beyazlı oyuncular soyunma odasında da galibiyet pozunu yine asker selamı ile verdi.